Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak miert csak szexre kellek? Ferfiak,mi a leggyakoribb oka annak ha egy no csak arra kell?

Figyelt kérdés

Nem elég szep? Nem elég felvallalhato?

Tegyuk fel hogy a belső tulajdonsagai és viselkedese rendben vannak.

28 éves vagyok,egyedülálló anya ,nem mondanám magam csúnyanak de szépnek sem ,semmiképp.

Eddig bárkivel találkoztam, csak barátság extrákkal vagy egyejszakas kalandot akarnak?

Ennek vajon a kulsom az oka?

Vagy adjak lejjebb az igenyeimbol? ( így sem tettem magasra a lecet)

Elsősorban férfiak válaszát várom,akik őszinten válaszolnak a kérdésemre.

Ha egy nőt megismersz, mi annak az oka hogy úgy döntesz hogy max szexre kell ?

2023. máj. 16. 19:42
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
48%

Energiabefektetés(udvarlás, körítés, randik, kaocsolati dolgok)akarnak könnyen gyorsan szexet. Sokan nemhogy a nőre de még magukra se adnak.

Ne vedd magadra. Eq fogyatékosok.

2023. máj. 16. 19:45
 2/36 anonim ***** válasza:
44%
A legtöbb férfi sajnos csak erre hajt alapjáraton.
2023. máj. 16. 19:45
 3/36 anonim ***** válasza:
41%
Ők nem társat vagy lelkitársat meg ilyeneket keresnek a nőkben. A nők javarészüknek csak kétlábon járó lyuk. Barátoknak ott vannak a haverok, kajáláshoz főz anyu, igazából így teljesek.
2023. máj. 16. 19:46
 4/36 anonim ***** válasza:
88%

Nem szimpatikus, nem találjuk a közös hangot, valami miatt nem vonzó (nem feltétlen a külső alapján, lehet személyiségben sem), nem ugyanúgy képzeljük el a jövőt, nincs közös érdeklődés, vagy nagyon eltérő a személyiségünk.

24F

2023. máj. 16. 19:48
 5/36 anonim ***** válasza:
66%

Rossz helyen keresgélsz, nem vagy jó emberismerő. :(

Ha tovább folytatod, olyan leszel, mint #1/#2

Mindenkinek megvannak az értékei, nehéz megtalálni azt, akit keresünk.

Ha csak olyanok között keresgélsz, akik dugipartnert keresnek, ez lesz a vége. :(

2023. máj. 16. 19:49
 6/36 A kérdező kommentje:

Valószínűleg igen ,meg hát ugye bár én nehezített helyzetben vagyok egy kisgyerekkel egyedül.

Mégis azt veszem észre hogy mindenki ,meg a csunyabb,egyszerűbb férfi is csak barátság extrákkal kapcsokatba menne bele ,de nem akar velem elkotelezodni.

Egyszerűen nem találom meg a hozzám illő párt.

Nyilván azért van pár dolog, amiből nem adok alább mert nem mindegy hogy kivel elem az életem és a gyermekem mit és kit lát minden nap.

Amúgy jól érzem magam ,nincs gondom ,dolgozok tehát nem vagyok ragorcsolve de így közel a 30hoz örülnék ha találnék valakit akivel szeretjük egymást.

2023. máj. 16. 19:49
 7/36 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem találni fogsz,én szeretnék kapcsolatot de csúnya pasiként ez esélytelen,mondjuk nálad mit jelent a csúnyább egyszerűbb férfi?

Komolyan kíváncsi vagyok. nem feltétlenül azért mert próbálkozni szeretnék 100% hogy nem jönnék be és az is hogy nagy távolság van köztünk de ennek ellenére kíváncsi vagyok milyen az a számodra csúnyább egyszerűbb pasi.

nem tudom elképzelni hogy pl a magamféle csak szexet akarna tőled a magamféle az az első szex után már az esküvőn gondolkodik de lehet még előtte is. na jó lehet nem ennyire durva de érted mire gondolok.

2023. máj. 16. 19:57
 8/36 anonim ***** válasza:
86%

Férfiként én sosem tudtam elválasztani a hosszútávú kapcsolattól és szeretettől a szexualitást. Számomra mindig is idegen volt az egyéjszakás kaland. Bár nem mondanám, hogy tipikus vagyok, a lényeg, hogy vannak, akik igenis hosszú távon gondolkoznak. Igazából elég sok munkatársam is elköteleződött kapcsolatban él.

Akik nem ebbe a csoportba tartoznak, azoknak a viselkedésében nem kell nagy bonyolultságot keresni: számukra nem a hosszútávú kapcsolat, hanem egyszerűen a szex a cél. Az persze fájdalmas tud lenni, ha mindez csak ágybabújás után derül ki, ezért érdemesebb az ismerkedési szándékot előtte tisztázni.

Hogy nem egyszerű megtalálni a magunkhoz illő társat, azzal egyetértek, és nem tudok rá csodaszert. Nem szabad begubózni, járni kell emberek közé, társaságba, aztán remélni, hogy egymásra találtok.

2023. máj. 16. 20:10
 9/36 anonim ***** válasza:
16%

28 évesen egyedülálló anya? Mi történt az előző kapcsolatoddal?

A lehetőségek:

1. Visszautasítottad az összes normális férfit és helyettük összejöttél egy Chaddel úgy, hogy kizárólag a kinézetet vetted figyelembe. A Chad elhagyott, a visszautasított normális férfi meg nevelje fel a Chad gyerekét.

2. Visszautasítottad az összes normális férfit és helyettük összejöttél egy helyi vagány drogdealer stb szemét alakkal, aki kezdeti mézes évek után lecsúszott, vagy például meguntad, hogy mindig megver stb. Most a visszautasított férfi meg nevelje fel a drogdealer gyerekét.

3. A pasid, akitől a gyerek van, teljesen normális volt és a kapcsolat is tökéletesen működött, viszont te többet akartál, így kidobtad és tönkretetted inkább, hogy álmokat kergess.

Én ha meglátok egy szingli anyukát Tinderen, nekem az első két esetben nem kell, a harmadik esetben meg nincs esélyem meg úgyse fogok megfelelni neki én se. Inkább balra húzom őket. Nyilván más férfinak szexre azért kell az összes nő, mivel kanosabbak nálam.

2023. máj. 16. 20:12
 10/36 A kérdező kommentje:
9es ,egyik sem.....
2023. máj. 16. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!