Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak miert csak szexre kellek? Ferfiak,mi a leggyakoribb oka annak ha egy no csak arra kell?

Figyelt kérdés

Nem elég szep? Nem elég felvallalhato?

Tegyuk fel hogy a belső tulajdonsagai és viselkedese rendben vannak.

28 éves vagyok,egyedülálló anya ,nem mondanám magam csúnyanak de szépnek sem ,semmiképp.

Eddig bárkivel találkoztam, csak barátság extrákkal vagy egyejszakas kalandot akarnak?

Ennek vajon a kulsom az oka?

Vagy adjak lejjebb az igenyeimbol? ( így sem tettem magasra a lecet)

Elsősorban férfiak válaszát várom,akik őszinten válaszolnak a kérdésemre.

Ha egy nőt megismersz, mi annak az oka hogy úgy döntesz hogy max szexre kell ?

2023. máj. 16. 19:42
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Általában 35 és 45 között nézelődök. A fiatalabb korosztaly tudom hogy mást keres.

Az utóbbi férfi is 43 volt, kinézetre jóval " a szintem alatt " tehát tényleg nem egy helyes férfi viszont okos és egész normálisnak tűnt. Az elején beetetett, foglalkozott a gyerekkel, majd 1 hónap után azt mondta hogy inkább legyen barátság extrákkal. Persze rengeteg minden történt, en sem voltam mindig jó, ez hozzá tartozik az igazsághoz, de a szívem mélyén érzem hogy ő is csak azt akarta....

Nem egyszerű dolog ,az biztos.

A legjobb ha az ember elfogadja úgy ahogy alakult, nem keresgél és talán egyszer betoppan az igazi.

2023. máj. 17. 07:15
 32/36 anonim ***** válasza:
74%

"Egyrészt senki sem akarja más kölykét nevelni (sokszor a saját is elég sokk kezdetben), másrészt a férfiú hiúságba (család vagy barátok előtt) sem fér bele, hogy egy idegen férfi kölykére fordítson akármennyi pénzt, időt vagy energiát."

Nem a hiúság a baj. Az a baj, hogy kapott gyereket - főleg, ha már nagyobb, és felfogja a körülötte lévő világot - egy olyan férfi, aki nem az apja szinte tuti, hogy nem fogja tudni úhy nevelni, ahogy ő is akarja, átadni neki az értékeit, stb. Mert a gyerektől majd megkapja, hogy "te nem vagy az apám, ne mondd meg, mit csináljak", anyuka pedig az esetek nagy részében szintén nem a férfi mellé fog állni, mert fosik, hogy majd a gyereke nem fogja őt szeretni, ha az "idegen" férfi mellé áll. Erre pedig minél nagyobb a gyerek, annál jobban rá fog játszani, ebben biztosak lehetünk. 8-14 éves gyerekek még egymással is különösen kegyetlenek, nemhogy egy olyan felnőttel, aki felett az anyjukon keresztül érzik, hogy hatalmuk van.

Egy ilyen családmodellben a férfinek gyakorlatilag nincs szava, sőt, a napi munka-küzdelem után arra megy haza, hogy gyakorlatilag ellenségként van kezelve az esetek nagy többségében.

Ezt az értelmesebb férfiak mind tudják, ezért inkább egy az egyben eltekintenek attól, hogy ilyen helyzetben lévő nővel ismerkedjenek. Sajnos a sok a bumburnyák férfi, aki azt hiszi, hogy mivel egy gyerekes nőnek nincs sok lehetősége, ezért majd még annak is örülni fognak, hogy valaki pár kedves szót szól hozzájuk és lesz szex, még akár hazudnak is.

Nem vagy tehát könnyű helyzetben, főleg ha mondjuk megözvegyültél. Más kérdés, hogy nekem is pl ez az egyetlen olyan indok a gyerek egyedül nevelésére, ami után elgondolkodnék, hogy lenne-e kedvem jobban megismerni a nőt, a gyerekével való kapcsolatának dinamikáját, stb. Bármi más eset red flag, mert a sztori egyik felét ismerem csak.

2023. máj. 17. 08:26
 33/36 anonim ***** válasza:
38%

Az utolsó kérdésre válaszolnék először. Bő 15 évvel idősebb vagyok nálad, éltem házasságban és egyedül is.Csak szexre akkor jöttem össze valakivel, ha egyértelmű volt, hogy nem egyezünk több dologban sem a testi vonzalom kivételével. Ezt az elején illik tisztázni, de van olyan nő, aki reménykedik, hogy kialakul valami komoly is. A férfiak többsége nem fogja elmondani, hogy csak kefélni akar veled, ez sajnos így van.

Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy kizárólag elvált, gyerekes apákkal kezdj kapcsolatba. Mégis az a legvalószínűbb, hogy egy akár nálad évekkel idősebb gyerekes apukával találnád meg a neked ideális párkapcsolatot. A korodbeli, vagy kicsit idősebb szingli férfiak amíg kapnak laza kapcsolatra szingli nőt, addig veled nem terveznek komolyan. Mert addig abban a tudatban vannak, hogy komolyra is kapnak szingli nőt. Pedig ez egyáltalán nem biztos. Aki ez ügyben pofára esett, és komolyat akar, azzal lehet esélyed, viszont ezek a férfi társaim zömében vagy nem szépek, vagy csórók, vagy van valami hülyeségük, ami miatt kiesnek az elköteleződni vágyó szingli nők szűrőjén.

Egy elvált apuka viszont könnyebben alkalmazkodna hozzád. Igaz, hogy a gyerektartás miatt anyagilag is és időben is korlátosak a lehetőségei, de ők 30 felett szinte láthatatlanná válnak a szingli nők számára, akármilyen emberi értékeik vannak. Persze nem a pun.i vadászokra gondolok, akik jobbra balra csinálják a gyerekeket, hanem a normálisabbjára. Ők tolerálják a gyerkőcödet, és megbecsülik az értékeidet.

2023. máj. 17. 09:51
 34/36 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem meg ne add le annyira az igényeidet, hogy 28 évesen 40+os csávókat keress mert hát nekik már a gyerek is mindegy. Szerintem ők még hamarabb rádmennek a szex reményében, mert fiatal vagy..
2023. máj. 17. 12:38
 35/36 anonim ***** válasza:
Férfiként válaszolok a saját példám alapján. Egyik, hogy gyerekes nővel jelenlegi gondolkodásom szerint nem jönnék össze, másik pedig az, hogy nincs annyi párkapcsolatra szánható időm, amennyi azt igényelne, mások a prioritásaim, viszont intimitásra én is vágyok. Légy tisztában ezekkel a dolgokkal is és keress tovább.
2023. máj. 17. 15:05
 36/36 anonim ***** válasza:
*amennyit az
2023. máj. 17. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!