Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak miert csak szexre kellek? Ferfiak,mi a leggyakoribb oka annak ha egy no csak arra kell?

Figyelt kérdés

Nem elég szep? Nem elég felvallalhato?

Tegyuk fel hogy a belső tulajdonsagai és viselkedese rendben vannak.

28 éves vagyok,egyedülálló anya ,nem mondanám magam csúnyanak de szépnek sem ,semmiképp.

Eddig bárkivel találkoztam, csak barátság extrákkal vagy egyejszakas kalandot akarnak?

Ennek vajon a kulsom az oka?

Vagy adjak lejjebb az igenyeimbol? ( így sem tettem magasra a lecet)

Elsősorban férfiak válaszát várom,akik őszinten válaszolnak a kérdésemre.

Ha egy nőt megismersz, mi annak az oka hogy úgy döntesz hogy max szexre kell ?

2023. máj. 16. 19:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: akivel ismerkednek, az mindenképpen jó lenne szexre. Az a kérdés, hogy többre is, vagy sem.

Ha kapcsolatra nem, akkor vagy külsőre, vagy más miatt lát kevésnek.

Ez meg most nagyon nem fog tetszeni, de sokaknak eleve kizáró ok kapcsolatra, hogy van gyereked. Viszont sokan hiszik azt, hogy neked már lejjebb kell adni az igényeid, és örülj, ha legalább szex lesz.

Azt tudatosítsd magadban, hogy ez az ő elvárása, nem a tiéd. Te tudd, hogy mik az értékeid, mit tudsz adni egy kapcsolatban, és mire vágysz.

Te úgy mész most randizni, hogy "remélem, megfelelek neki". És kétségbeesetten kaparsz, meg adod lejjebb az igényeid, hogy végre valaki beérje veled. Saját magad nullázod le az értéked.

Fordítsd meg!

"Remélem, hogy megfelel nekem, remélem, hogy ő is tetszeni fog nekem." Teperjen ő, hogy legyen valami!

Ha csak szexet akar, akkor úgy is le fog lépni, mert túl sok energia befektetéssel jutna a bugyidba. Ints utána pát, és örülj, hogy megszabadultál tőle.

2023. máj. 16. 20:22
 12/36 A kérdező kommentje:
11, köszönöm szépen! :-)
2023. máj. 16. 20:24
 13/36 anonim ***** válasza:
82%
Fontos a személyiséged, a személyekhez való hozzáállásod, az, hogy mennyire szabsz határt a másiknak: ez mind befolyásolja, hogy hogyan közelednek viszonthozzád.
2023. máj. 16. 20:28
 14/36 A kérdező kommentje:

13, féltékeny vagyok ,lobbanekony, szeszelyes, néha csúnyán beszélek ha valami nem úgy történik ahogy elkepzelem.

Szabályozó, sőt valószínűleg Borderline szindromam is van.

2023. máj. 16. 20:33
 15/36 anonim ***** válasza:
87%

Látod, meg is adtad a választ.

Ezzel a személyiséggel a legtöbb férfi nem tud és nem akar hosszú távon együttélni. De ha elég tüzes vagy, az egy pár szex erejéig izgalmas tud lenni.

2023. máj. 16. 20:42
 16/36 A kérdező kommentje:

Ápolt vagyok, tüzes ,szenvedélyes, hazias, jó vendeglato, jó anyuka és mégis egyedül vagyok.

A környezetem is csodálkozik ezen.

2023. máj. 16. 20:48
 17/36 anonim ***** válasza:
45%
Más gyerekét épeszű férfi nem fogja felnevelni.
2023. máj. 16. 20:57
 18/36 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg nem érted, hogy azért mert gyereked van?

Ha nem lenne, komolyan gondolnák veled.

A férfiak többsége nem akarja más gyerekét nevelni.

2023. máj. 16. 21:25
 19/36 anonim ***** válasza:
86%
A gyerek a gond. Rengeteg korodbeli szingli van, mindig elonyben lesznek.
2023. máj. 16. 21:50
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem leginkább a gyerek miatt. Valahogy nagyon meg kellene, higy fogj valamivel, higy bevállaljam azt, hogy kapoknveled egy gyereket.

Most ez így lehet, hogy kemény. De ez így van. Senki nem akar más gyerekével foglalkozni.

2023. máj. 16. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!