Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiaknak miert csak szexre kellek? Ferfiak,mi a leggyakoribb oka annak ha egy no csak arra kell?
Nem elég szep? Nem elég felvallalhato?
Tegyuk fel hogy a belső tulajdonsagai és viselkedese rendben vannak.
28 éves vagyok,egyedülálló anya ,nem mondanám magam csúnyanak de szépnek sem ,semmiképp.
Eddig bárkivel találkoztam, csak barátság extrákkal vagy egyejszakas kalandot akarnak?
Ennek vajon a kulsom az oka?
Vagy adjak lejjebb az igenyeimbol? ( így sem tettem magasra a lecet)
Elsősorban férfiak válaszát várom,akik őszinten válaszolnak a kérdésemre.
Ha egy nőt megismersz, mi annak az oka hogy úgy döntesz hogy max szexre kell ?
"egyedülálló anya"
Ez az oka. Probalkozz az 50 feletti korosztalynal....
38F incel
Ez így nyílt dolog társkereséskot, hogy gyereked van, anya vagy?
Általában amúgy nem a nőn múlik a dolog. Tehát ha a férfi olAn életszakaszban van, hogy nem akar komoly kapcsolatot, szingli létrr vágyik, akkor ehhez kerrs partnert. Egy ilyen kapcsolatban a gyereked sem számít. Twhát igazándiból a gyerek elüldözi a komoly kapcsolatót keresők többségét, a dugósok pedig megmaradnak. A kúrós csávók amúgy is többen találnak be a nőknél, mert ők nincsenek leragadva, ő folyamatosan jelen vannak az iamerkedési piacon. Szóval minden nőt többségében ilyen idióták találják meg.
A #8-as válaszolóhoz hasonló mentalitású vagyok, én ezt nevezem (lehet kicsit egoistán) "normálisnak".
Tinderen én is belefutottam párszor olyan fiatal, egyedülálló anyukába, akinek nem volt kiírva, hogy van gyerek, csak a beszélgetés során derült ki. Párszor én is elgyengültem, mert páran külsőre nekem ideálisak voltak, emellett kedvesek és érződött rajtuk, hogy vágynak társra, ezért a többi nőnél jóval odaadóbbak is.
Itt jön elő a gerinc kérdése. Pár alkalomig én is elszórakozhattam volna velük egy kegyes hazugsággal ("komolyat akarok, nem zavar a gyerek"), de bennem volt annyi gerinc, hogy nem verek át valakit csak azért, hogy egy jót d...ak, mert nem állatok vagyunk.
Viszont van rengeteg férfi, aki kapva kap az alkalmon, ha egy dekoratív, tüzes nő kerül a képbe... Pláne akkor, ha mellé még ki is van éhezve. Sőt, külön alfaj van, aki kifejezetten egyedülálló anyukákra utazik, hogy így fektessen meg egy (de utálom ezt a kifejezést) "szintjén felüli" nőt. A legrosszabb esetben nemcsak szexuálisan, de érzelmileg vagy akár anyagilag is kihasználják a nőket.
Ne kerülgessük az elefántot a porcelánboltban: a gyermektelen, 40 alatti férfiak 80%-ánál egy gyeremekes nő ki van zárva tartós kapcsolatra. Egyrészt senki sem akarja más kölykét nevelni (sokszor a saját is elég sokk kezdetben), másrészt a férfiú hiúságba (család vagy barátok előtt) sem fér bele, hogy egy idegen férfi kölykére fordítson akármennyi pénzt, időt vagy energiát. Ne haragudj meg, de ez olyan érzés, mintha minden egyes nap jönne egy hapsi, aki belexarik a hitvesi ágyba, azt kiposztolja téged bejelölve az összes közösségi médiába és azért még az idősebb családtagoknak is küld egy levelet, hogy az ő pici fiacskájuk az ő xarját takarítja minden nap... Kicsit durva a hasonlat tudom, és nem konkrétan a gyerek személyéről van szó, mert ő cuki, aranyos és nem tehet az egészről. De valahogy érzékeltetni szeretném, hogy mi jár ilyenkor a többség fejében.
Háromféle férfinél lehet esélyed tartósra:
1. Van szintén gyereke, mert akkor fejben 1:1 az állás, ráadásul nem szokatlan neki (jó esetben) az apa szerep.
2. Rohadt kétségbeesett, akire a nők túlnyomó többsége (külső, belső, egzisztenciális ok miatt) rá sem néz.
3. Ha a gyerek idősebb lesz és kirepül, akkor az majdnem olyan, mintha nem is lenne. Csak akkor már te is és a partner is idősebb lesz...
Mikor egyedölálló voltam nem kimondottan szexre kerestem nőt, hanem a potenciális társat láttam mindegyikben.
Aztán találkoztam egy 3 gyerekes, átlagos kinézetű, 27 éves elvált anyukával akivel 14 éve élünk együtt.
Ennyit arról, hogy a gyerek miatt nem találsz.
Tudom, hogy fájni fog, de az okot magadban kell keresned.
Ha most keresnék, biztos csak szexre tenném, és a csillagos eget letagadnám, hogy meg is kapjam.
" ez olyan érzés, mintha minden egyes nap jönne egy hapsi, aki belexarik a hitvesi ágyba, azt kiposztolja téged bejelölve az összes közösségi médiába és azért még az idősebb családtagoknak is küld egy levelet, hogy az ő pici fiacskájuk az ő xarját takarítja minden nap... "
Tudod sok gyerektelen nő sem akar gyerekkel rendelkező ferfit es meg is indokoljak, hogy nem akarnak osztozkodni a ferj figyelmen, penzen. Viszont soha nem hallottam, olvastam notol még ilyen vagy hasonlo gusztustalan magyarazkodast amit te es meg nehany ferfi lemuvel. A normalisabbnak ilyen eszebe se jut. Akinek meg igen es igy all hozza, azt nyilvan jobb kerulni. Egy gyerek legalabb jo szuro hogy az ilyen pasik elkeruljek a not.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!