Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?
nagyrészük nem válaszol, aki igen az is órák múlva és elintéz minden kérdést max 3-4szavas válaszokkal, illetve nem érdeklődnek...
felteszek egy kérdést, a csaj megválaszolja, megint felteszek egy kérdést, ismét csak válaszol, ő nem kérdez semmit max néha visszakérdez hogy és te? és így zajlik az egész beszélgetés, interjúztatásnak szoktam nevezni :D
Az alábbi típusú emberek találnak meg:
-Foglalt,párja van és csak dugna néha,ha éppen ráér.Viszont amikor ő ezt a fejébe veszi,roppant erőszakos és baromira nem érti az elutasító választ.
-Alapvetően ronda,plusz nekem egyáltalában nem jön be,finoman éreztetem is vele,hogy rossz ajtón kopogtat,de csak nyomul.Bár azért legalább ért a,, nem"-ből.
-Egyszerűen túl sok,nem jön be,de szintén pörög ezerrel,annak ellenére is,hogy szép finoman sokadszorra közlöm,hogy az egész lénye to much számomra.Afféle minden lében kanál,mindent húsz körmondatban kifejtő,kissé levakarhatatlan emberke.
-Ezek egzotikus kombinációja, vagy valami lelkisérült,priuszos szerencsecsomag,akinek amúgy szintén csak a szex kellene,az akadályok nem.
Aki pedig minden téren nyerő lenne,mert egyszerűen vonzó,az természetesen nős,családos ember.
13! igen, ezt is szoktam tenni.
a lepontozást egyébként nem értem, kifejthetné az aki lepontozott h mi rosszat mondtam :D
12. voltam
Az, hogy nagyon nehezen fog meg bárki is. Alapvetően is sokkal, sokkal jobban szeretek egyedül lenni, nem szeretek ismerkedni sem és más érintésére sem vágyom alapból (ha nagyon megfog valaki, akkor tőle nyilván jólesik). Nehezen értik meg a férfiak, hogy csak mert kedves, jó természetem van, az nem egyenlő azzal, hogy könnyen kapható vagyok. Sokan udvarolnak, zaklatnak, nem szállnak le rólam… Annyira megundorodtam a férfiaktól már. Olyan genetikai selejt (mentálisan is) nagyon nagyon sok Budapesten…
22/N
Kedves 18-as válaszoló!
Én a 14-es vagyok,érdeklődtél a korom felől.
Maradjunk annyiban,hogy öreg vagyok és válogatós...😂😂😂
Húsztól,de már harminctól is messze.😀😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!