Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik a leggyakoribb nehézségeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a leggyakoribb nehézségeitek ismerkedés, párkeresés során?

Figyelt kérdés
Nő és férfi szempontból is kíváncsi lennék rá, milyen nehézségekbe ütköztök általában, amik miatt meghiúsul az ismerkedés. Ilyenekre gondolok, hogy pl. a férfiak többsége csak szexet/laza kapcsolatot akar, a nők csak pár szóban vagy tőmondatokban válaszolnak stb.

2023. júl. 22. 13:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%
A vonzalombol én sem tudok lentebb engedni, pedig nem a tökéletes kuleju férfiak tetszenek. Lehet kopasz, a kigyurt test abszolút nem feltétel. De azért a nagyon elhízott, elhanyagolt vagy nagyon férfiakban külsejű pasik irant nem tudok érezni semmit. Akkor meg minek?
2023. júl. 22. 16:01
 12/38 anonim ***** válasza:
27%

nagyrészük nem válaszol, aki igen az is órák múlva és elintéz minden kérdést max 3-4szavas válaszokkal, illetve nem érdeklődnek...

felteszek egy kérdést, a csaj megválaszolja, megint felteszek egy kérdést, ismét csak válaszol, ő nem kérdez semmit max néha visszakérdez hogy és te? és így zajlik az egész beszélgetés, interjúztatásnak szoktam nevezni :D

2023. júl. 22. 17:00
 13/38 anonim ***** válasza:
91%
12-az ilyen beszélgetést gyorsan be kell fejezni, nincs értelme. Pasik esetén is találkoztam ilyennel, szerintem az illető csak nem volt elég intelligens, hogy gördülékenyen tudjon beszélgetni.
2023. júl. 22. 18:10
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

Az alábbi típusú emberek találnak meg:

-Foglalt,párja van és csak dugna néha,ha éppen ráér.Viszont amikor ő ezt a fejébe veszi,roppant erőszakos és baromira nem érti az elutasító választ.

-Alapvetően ronda,plusz nekem egyáltalában nem jön be,finoman éreztetem is vele,hogy rossz ajtón kopogtat,de csak nyomul.Bár azért legalább ért a,, nem"-ből.

-Egyszerűen túl sok,nem jön be,de szintén pörög ezerrel,annak ellenére is,hogy szép finoman sokadszorra közlöm,hogy az egész lénye to much számomra.Afféle minden lében kanál,mindent húsz körmondatban kifejtő,kissé levakarhatatlan emberke.

-Ezek egzotikus kombinációja, vagy valami lelkisérült,priuszos szerencsecsomag,akinek amúgy szintén csak a szex kellene,az akadályok nem.

Aki pedig minden téren nyerő lenne,mert egyszerűen vonzó,az természetesen nős,családos ember.

2023. júl. 22. 19:16
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
14: Egyébként nekem van ilyen pörgős férfi ismerősöm, meg tudlak érteni, nekem még barátként is sok, ennél sokkal nyugisabb életet élek, hogy jöjjön egy ilyen felforgató személyiség. Mivel a haverom, beszélgetünk, de elég kb egy óra is, utána ki kell vennem egy hét szabadságot, hogy kipihenjem. :D
2023. júl. 22. 20:26
 16/38 anonim ***** válasza:
32%

13! igen, ezt is szoktam tenni.

a lepontozást egyébként nem értem, kifejthetné az aki lepontozott h mi rosszat mondtam :D

12. voltam

2023. júl. 22. 20:46
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
Nekem mindig a magasságommal van bajuk a nőknek (175cm), meg azt mondják hogy ronda vagyok meg csóró.
2023. júl. 22. 21:15
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
#14-megkérdezhetem, hogy te hány éves vagy?
2023. júl. 22. 21:26
 19/38 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy nagyon nehezen fog meg bárki is. Alapvetően is sokkal, sokkal jobban szeretek egyedül lenni, nem szeretek ismerkedni sem és más érintésére sem vágyom alapból (ha nagyon megfog valaki, akkor tőle nyilván jólesik). Nehezen értik meg a férfiak, hogy csak mert kedves, jó természetem van, az nem egyenlő azzal, hogy könnyen kapható vagyok. Sokan udvarolnak, zaklatnak, nem szállnak le rólam… Annyira megundorodtam a férfiaktól már. Olyan genetikai selejt (mentálisan is) nagyon nagyon sok Budapesten…

22/N

2023. júl. 23. 07:33
 20/38 anonim ***** válasza:
94%

Kedves 18-as válaszoló!

Én a 14-es vagyok,érdeklődtél a korom felől.

Maradjunk annyiban,hogy öreg vagyok és válogatós...😂😂😂

Húsztól,de már harminctól is messze.😀😀😀

2023. júl. 23. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!