Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja ezt?
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy nagyon nehéz normális fiút találni már, mivel borzasztóan ritka. Tudom hogy ugyanúgy nőkben is, de itt most a fiúkról lenne szó.
Nem szándékom az általánosítás, csak az én eddigi tapasztalataimból és meglátásaimból tudok kiindulni. Sok fiúval beszéltem, próbálkoztam már, de eddig nem igazán találtam normálisat. Normális alatt most azt értem, hogy érettebb felfogású, ésszerű elvekkel rendelkezik, vannak céljai és jövőképe, intelligens, helyén van az érzelmi intelligenciája is stb. Fontos tényező az, hogy bánik egy nővel, milyen a stílusa. És eddig két véglettel találkoztam csak. Vannak a bunkó, arrogáns személyek vagy a már túl megalázkodó, mindenre bólogató és elnéző, önmagát elnyomó személyek.
Ha egy bunkó fiúval beszélsz, ezek figyelhetők meg:
Az elején lehet hogy visszafogja magát hogy jó benyomást keltsen emiatt normálisnak tűnhet a nőnek. De azonban ha valami jön ami nem tetszik neki, nem a kedve szerint történik, nem úgy van valami ahogy ő akarta, vagy elutasítást, negatív visszajelzést kap akkor kijön az igazi arrogáns jelleme és mindennek elhordja a nőt. Rohadj meg anyáddal együtt te büdös k@va, menj a pi@ba stílusban.. És a nő meg nagyot néz hogy mi van. Ezek a fiúk azért ilyenek, mert valószínűleg nárcisztikusak, túl nagyképűek ezért nem tudják elviselni a visszautasítást ha valaki sérti az egójukat, nem fogadnak el semmilyen kritikát. Így ha egy nő nemet mond nekik, a halálba kívánják, mi az hogy nekik nemet mert mondani valaki. Szerintem mindenki találkozott ilyennel, vagy legalábbis tud az ilyen fiúkról is.
Vagy van a másik véglet, ami ennek a tökéletes ellentéte. Abban az esetben azok a fiúk önbizalomhiányosak, félénkek, azt gondolják hogy nem elég jók, bizonytalanok. És ha sikerül nekik egy számukra szimpatikus nőt megismerni, akkor tudat alatt is elnyomják a saját akaratukat csak a nő fog nekik számítani, nem merik vállalni a saját véleményüket, mindent úgy tesznek ahogy a nő szeretné. Bármit hagynak megtenni neki, hiszen annak is örülnek hogy beszél velük. Őket hívják “papucs”nak.
Most nem akartam ezzel az egyik típust sem becsmérelni, csak leírtam pár jellemző dolgot, ne vegye senki magára.
Nyilván egyik sem jó, valahol az arany középút lenne a korrekt. De én valahogy nem találok olyanokat. Tudom hogy most az első dolog lesz a válaszokban hogy nem mindenki ilyen, vannak normálisak is, ne általánosíts stb. Tudom, hogy ennek ellenére létezik normális kategória is, de nagyon ritka. Valahogy úgy 1 az 100-ból talán. És ez elég szomorú.
Még emellé sok más tényező is jön ami alapján valakit normálisnak lehet nevezni, de most csak ezt a szempontot emeltem ki, mert ez nagyon fontos.
Ti hogy látjátok lányok, nők?
Azt elfelejtettem hozzá csatolni ehhez a szánalmas "én ezerszer okosabb vagyok" hogy aki az okosabb az a ostoba emberrel egyáltalán nem foglalkozik, mert egyszerűen az és természetesen soha nem érti meg azt, amiről te beszélsz ha már eldontotted kérdező & 29-es egyben (nemhiába új a regisztrációd). Tudtad, hogy nem fogok visszairni mellesleg, hiszen kifejeztem, hogy nem óhajtok veled többet tárgyalni bármiről is legyen szó és mivel nehéz lenyelni a békát ezért rám írtál új regisztráció után, hogy még jobban "bánts" ahogy szoktál más embereket is. 🤣🤣🤣
Köszönöm szépen, hogy 29-esként is elhordtál a sárga földig, mint pl:
"Csak remélni tudom hogy nem találkoznak ilyen más lányokkal mint ez a kitartó kommentelő"
Holott te írtál én nekem már most még új nicken is és persze magadat egy kicsit lejjebb emeled a pedesztálról, nehogy feltűnjön, hogy ugyanaz a személy(ek) vagy(tok).🤡🤡🤡
"Akkor is az első dolgod lenne ez az előzményekre visszavezethető nagy háttérkutatás? Nem hiszem. Én is állítom hogy igenis rengeteg helyen nem a nőbe vagy automatikusan a másik félbe keresendő a hiba megértést várva. Gondolkodj mielőtt valahová kiírod a fusztrációd. Az anyagias lányokról meg próbáld elvonni az összpontosítást az önfejlesztésre például vagy más hasznosabb dolgokra."
Ezt mind úgy írtad le, hogy nem ismersz, hogy ítélkezzel ugyanúgy, mint kérdezőként (ezzel árultad el magad) úgy, hogy szép csomagolásba teszed.
Már bocsáss meg, de te hogy jöhetsz ahhoz, hogy te csoportosítod az embereket ránézésre (hiszen nem ismered őket és engem se egyáltalán), elkömyveled őket? Ki vagy te? Hm, úgy tűnik, hogy "Kishercegnő komplexusban" szenvedsz = Kényes, öntelt = Csakis az a tuti, amit a te fejedben született meg, v nárcisztikus vagy. 😭😱
Mindkettő esetben ajánlatos egy kicsit magadba nézni, bár a második verziónál inkább ne is akarj párkapcsolatot, mert kikészíted. 😁😬
"Különös" egyébként, hogy jegyzed le azt, hogy én vagyok a hisztis, akinek válaszoltál bár nem kellett volna és mégis már még új nicket is kreáltál😂 pedig te vagy az, aki nem bírja elviselni, hogy nem úgy történnek a dolgok ahogy ő elképzelte és szeretné, lásd a párkapcsolati/társkeresési kudarcok, maga a kérdés, hogy te a férfiakra irányítottad és nem az történt, viszont te más férfiakat megbélyegzel olyan jelzőkkel, minthogy köcsög, gyerekes, mert nem úgy van ahogy ő akarja:
"De azonban ha valami jön ami nem tetszik neki, nem a kedve szerint történik, nem úgy van valami ahogy ő akarta, vagy elutasítást, negatív visszajelzést kap akkor kijön az igazi arrogáns jelleme és mindennek elhordja a nőt."
Nézz már magadra, ugyanazt teszed!!! 😆😆
Te hozzád pont az olyan pasik illenek, akivel nyírjátok egymást, vagy végre egy kis tiszteletet tanít neked más embertársaid iránt.
"Ezek a fiúk azért ilyenek, mert valószínűleg nárcisztikusak, túl nagyképűek ezért nem tudják elviselni a visszautasítást ha valaki sérti az egójukat, nem fogadnak el semmilyen kritikát."
Pontosan, kár, hogy nem fordítod meg a saját hasznodra a sok "analízist" (ami nem is 100%-ban igaz, míg te kész tényként kezeled!!!), te nekem tudod írni, hogy :
"próbáld elvonni az összpontosítást az önfejlesztésre például vagy más hasznosabb dolgokra." - De inkább neked kéne ezt a tanácsot megfogadni és elismerni, hogyha már szerinted azok a fiúk nárcisztikusak, hogy te is az vagy, hiszen építő jellegű kritikát, sem negatív kritikát nem vagy képes elgogadni és helyén kezelni! 😂🤡🤣
Ne írj új regivel nekem, se kérdezőként, én foglalkoztam veled már eleget mint illett volna, bár nem probléma, legalább rajottem mi a titok nyitja, hogy "normális" pasasasnak se híre se hamva az életedben : azért, mert te sem vagy az!!! 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!