Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja ezt?
Abban szerintem mindenki egyetért, hogy nagyon nehéz normális fiút találni már, mivel borzasztóan ritka. Tudom hogy ugyanúgy nőkben is, de itt most a fiúkról lenne szó.
Nem szándékom az általánosítás, csak az én eddigi tapasztalataimból és meglátásaimból tudok kiindulni. Sok fiúval beszéltem, próbálkoztam már, de eddig nem igazán találtam normálisat. Normális alatt most azt értem, hogy érettebb felfogású, ésszerű elvekkel rendelkezik, vannak céljai és jövőképe, intelligens, helyén van az érzelmi intelligenciája is stb. Fontos tényező az, hogy bánik egy nővel, milyen a stílusa. És eddig két véglettel találkoztam csak. Vannak a bunkó, arrogáns személyek vagy a már túl megalázkodó, mindenre bólogató és elnéző, önmagát elnyomó személyek.
Ha egy bunkó fiúval beszélsz, ezek figyelhetők meg:
Az elején lehet hogy visszafogja magát hogy jó benyomást keltsen emiatt normálisnak tűnhet a nőnek. De azonban ha valami jön ami nem tetszik neki, nem a kedve szerint történik, nem úgy van valami ahogy ő akarta, vagy elutasítást, negatív visszajelzést kap akkor kijön az igazi arrogáns jelleme és mindennek elhordja a nőt. Rohadj meg anyáddal együtt te büdös k@va, menj a pi@ba stílusban.. És a nő meg nagyot néz hogy mi van. Ezek a fiúk azért ilyenek, mert valószínűleg nárcisztikusak, túl nagyképűek ezért nem tudják elviselni a visszautasítást ha valaki sérti az egójukat, nem fogadnak el semmilyen kritikát. Így ha egy nő nemet mond nekik, a halálba kívánják, mi az hogy nekik nemet mert mondani valaki. Szerintem mindenki találkozott ilyennel, vagy legalábbis tud az ilyen fiúkról is.
Vagy van a másik véglet, ami ennek a tökéletes ellentéte. Abban az esetben azok a fiúk önbizalomhiányosak, félénkek, azt gondolják hogy nem elég jók, bizonytalanok. És ha sikerül nekik egy számukra szimpatikus nőt megismerni, akkor tudat alatt is elnyomják a saját akaratukat csak a nő fog nekik számítani, nem merik vállalni a saját véleményüket, mindent úgy tesznek ahogy a nő szeretné. Bármit hagynak megtenni neki, hiszen annak is örülnek hogy beszél velük. Őket hívják “papucs”nak.
Most nem akartam ezzel az egyik típust sem becsmérelni, csak leírtam pár jellemző dolgot, ne vegye senki magára.
Nyilván egyik sem jó, valahol az arany középút lenne a korrekt. De én valahogy nem találok olyanokat. Tudom hogy most az első dolog lesz a válaszokban hogy nem mindenki ilyen, vannak normálisak is, ne általánosíts stb. Tudom, hogy ennek ellenére létezik normális kategória is, de nagyon ritka. Valahogy úgy 1 az 100-ból talán. És ez elég szomorú.
Még emellé sok más tényező is jön ami alapján valakit normálisnak lehet nevezni, de most csak ezt a szempontot emeltem ki, mert ez nagyon fontos.
Ti hogy látjátok lányok, nők?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk.. - Itt a kérdés amihez eredetileg írtam a hozzászolast, pontozz le ott is, ha neked az olyan örömet okozz, de "érdekes" hiszen ott nem ugrott nekem senki, hogy hogyan merészeltem a nőket belekeverni. :)
Sok sikert a pártalálásban. :)
Figyelj, nem mondom hogy egyáltalán nincs igazad, csak szimplán áttértél más irányba. Továbbra is jelzem, hogy a kérdésem nem erről szólt, itt most ebben a pillanatban a férfi típusokat akartam ismertetni.
De kicsit válaszolnék akkor a te nézőpontodra is. Bár nagyon túlvitted a témát, sok más dologba mentél bele és túlgondoltad mélyebben most ezt, de nézzük akkor.
Való igaz, hogy léteznek ilyen nők, én is tisztában vagyok vele és hogy alapjáraton ők sem hibátlanok, ezért is írtam az elején, hogy ugyanúgy nőkben is nagyon nehéz normálisat találni.
Vannak bőven akik az anyagi javakra mennek, és felszínesek, rossz természetűek, bunkók. De hiba lenne minden helyzetben rájuk visszavezetni a probléma okát, a férfiak adott viselkedését. Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy egy normális értékrendű, értelmes nő ismerkedni kezd egy férfival, akire az általam írt első típus illik. Ez a féfi fel akarja magához hívni a nőt, mert arra megy nála. Erre a nő nemet mond: ne haragudj nálam ez nem fér bele, tehát intelligensen nemet mondott. A férfi pedig sérült egóval kimutatja a mérgező énjét, hogy na jó tudod mit menj a …, amúgyse akartam tőled semmit csak unatkoztam meg hasonló reakciók..
Vagy mondjuk adott egy kapcsolat, a férfi betegesen féltékenykedik. Amiért a nő éppen összefutott egy régi fiú osztálytársával és köszönnek egymásnak vagy beszélnek pár szót, a férfi nem tud magán uralkodni és bántja a nőt, az ilyen típusnál ez könnyen átmehet testi bántalmazásba is. Az említett budapesti férfi esetében súlyos tragédia is bekövetkezett. Ebben az esetben is a nőre volt visszavezethető a probléma forrása ? Tehát én ilyenekre gondolok, amikor a nőtől függetlenül figyelhetők meg az ilyen típusú férfiak. Ezeknél mindegy mi generálja ezt, bármikor robbanhat náluk a bomba.
Remélem kicsit tisztább mostmár neked is, hogy én mire is gondoltam.
De azzal nem ellenkezek, hogy amiket leírtál azok is létező jelenségek, de nem mindig mindenhol ez van.
A pontozás meg, én nem pontoztalak le. A 11-est meg aki veled egyet értett, még fel is pontoztam. Tehát nem kell ezt tőlem támadásnak venned, csak te nem fogadtad el, hogy ez most nem ide tartozott elsősorban.
Ide tartozik hiába nem tetszik.
Az a férfi aki féltékeny, nem biztos, hogy azért az, mert rossz a minta, untig elég, hogy előtted kifogott egy olyan nőt, akiben megbízott, szerette, elhitte a hazugságait és már emiatt nem tud megbízni a nőkben úgy, ahogy kellene. Te tudnál? Nem.
Mélyebbre le kell ásni, ez a lényeg, te csak a felszínt kapargatod.
Másrészt, gondolkodj el azon mélyen, tarts önkritikát, hogy vajon miért olyan pasikba botlasz, akik az első és a második "csoportba" tartoznak és normálisnak még az árnyékát se látod. Nem lehet, hogy azért, mert rossz helyen keresgélsz, mert a külső játszik szerepet főleg eleinte, vagy az, hogy olyan elvárasaid vannak, amiket nem lehet megugrani?
Léteznek normális férfiak és nők is, de számodra mit jelent a normális férfi?
Hűséges, őszinte, vicces, kedves, empatikus, okos, dolgos, segítőkész, egy szinten vagytok majdnem minden téren? Te mit tudsz nyújtani cserébe?
Lehet, hogy szerinted ide tartozik, de azért azt ne bíráld már felül, hogy az én kiírásom mire irányul, amit tisztán az elején szóvá is tettem.
De ha ennyire folytatni szeretnéd ezt a párbeszédet akkor jobban örülnék, ha inkább privátban írnál a továbbiakban. Nagyon szívesen válaszolok, de a kérdésem alatt nem ezt szeretném vitatni.
Reméljük nem veszed vérig sértésnek vagy támadásnak, de így nő létedre nem éppen barátságos stílusod van, pedig senkinek nem volt egy rossz szava sem hozzád. Elfogadom ha valakinek van véleménye, vagy akár eltér az enyémtől, de elegánsabb stílusban is érthető lenne, ha már nők vagyunk.
Elegánsabb stílusban, mármint intelligensebb formában? Bocsánat, hogy szerinted udvariatlan, durva és ostoba nő vagyok. Nem tudom mivel sértettelek meg komolyan, mert egy rossz jelzőt sem írtam rád, csak arra mutattam rá, hogy nem biztos, hogy a férfiak egyedül hibásak abban, hogy nem jön össze az áhított főnyeremény.
Te sértegetsz engem már másodszor, hogy a stílusom ordináré, paraszt vagy milyen holott csak annyi történt, hogy kérdéseket tettem fel neked és a nőket is megemlítettem mivelhogy a nőknek benne lehet a kezük rendesen abban, hogy a férfi olyan amilyen, csakhát te ezt a lehetőséget zsigerből elutasítod (hiába írod, hogy igazam van részben), hiszen már ellent is mondtál önmagadnak, mert szerinted a nő és a férfi hozzáállása egy párkapcsolathoz, egy társkereséshez nem függ össze, nem tartozik a kettő egymáshoz.
Ne haragudj meg, de nem akarok veled privátban beszélgetni, egyszerűen gyerek vagy még, elutasítod a "józan paraszt ész" fajta gondolkodást, ami valójában a helyes út, mivelhogy a kérdéseddel szorosan kézben jár.
Az éremnek mindig két oldala van, mint a lehetséges hibák feltárása esetén, mint a jó kapcsolat megformálása, megtalálása esetén.
Na de elég volt belőled, akármit is írsz még rám nyugodtan tedd meg, elbúcsúztam, további jó keresgélést és persze a férfiak kivesézését (csak) kívánom neked! (:
Röviden és tömören csak a kérdésedre válaszolva igen biztos létezik még rajtad kívül is ilyen agyalógép.
Amíg ilyen “tudományos” szempontok alapján szeretnél magadnak párt addig spermával legközelebb egy erre fenntartott bankban fogsz találkozni laborosként.
4-es "Ha nem vagyok egy kicsit bunkó vagy elérhetetlen akkor SEMMI olyan kisugárzás nincs amire felkapnád a kis fejed és kicsit érdekesnek találnál hisz ilyenből szaladgál nem egy az utcán."
Fényképet szotál feltenni? Az lehet olyan vonzó, hogy felkapnám a fejem, nem a bunkóság vagy az elérhetetlenség kéne nekem.
#27 nem vagyok jelen a közösségi médiában, se társkeresőkön, se appokon.
Csak a kisarkítás miatt írtam a bunkóságot és az elérhetetlent, nem élek ezekkel.
De a lényeg még mindig az, hogy ha valaki normális, rendezett életű csak egy dolog, emiatt még senkit nem választottak és nem is fognak tök logikus. Maximum anyádék idejében volt ez szempont a külsőségekkel egy szinten.
Nem gyakran kommentelek de Igazából a pofám leszakad mi megy itt sokszor ezen az oldalon. Nem egy ilyet láttam már hogy egy bizonyos kérdésre releváns válasz helyett teljes terelés vagy sértegetés és személyeskedés jön. A gyakori kérdések oldalnak az lenne a funkciója hogy építő válaszok érkezzenek ergo a kérdés megválaszolása. Itt egy személytől nem ez történt több kommentben is.
A válaszadó apukát teljes mértékben meg tudom érteni nekem is van két lányom. Hozzá hasonlóan én is megvédeném őket mindenáron és szigorúan járnék el a férfi jelöltekkel. De a mai világban már annak is örüljünk ha a baráti társaságukat is szerencsésen választják meg. Csak remélni tudom hogy nem találkoznak ilyen más lányokkal mint ez a kitartó kommentelő vagy ha mégis megesne nem veszik a szívükre az ilyen nagy bölcsességeket. Ha meglesz továbbra is a magukhoz való eszük akkor leperegnek majd ezek róluk.
Neked is ezt tanácsolnám kérdező. Természetesen nem kötelességem állást foglalni ebben a szóváltásban de eléggé szemet szúrt a kommentelő nagy megmondó reagálása. Már ott kezdődik a történet ahogy ő is írta többszörösen a fiúkák oldala van központban. Na most egy szövegértésre képes ember felfogja mi a kérdéses téma. Tovább nem ássa bele magát mert nem az fogja érdekelni a kérdezőt. De azt gondolom mégis helyén kezelte a kommentjeid ellenben veled. Minden válaszod mögött fellelhető rosszindulat bár ezt erősen tagadod. A stílusod egy kívülálló számára is taszító. Gyereknek nevezed de valójában te voltál az aki kicsinyes megnyilvánulásokat adott.
Azonban ha már ennyire ment a személyeskedés gondolj bele kedves kommentelő. Vajon ha rajtad csattanna egy ilyen ingerült öntelt gyerek viselkedése vagy esetleg a lányodon. Akkor is az első dolgod lenne ez az előzményekre visszavezethető nagy háttérkutatás? Nem hiszem. Én is állítom hogy igenis rengeteg helyen nem a nőbe vagy automatikusan a másik félbe keresendő a hiba megértést várva. Gondolkodj mielőtt valahová kiírod a fusztrációd. Az anyagias lányokról meg próbáld elvonni az összpontosítást az önfejlesztésre például vagy más hasznosabb dolgokra. Hátha megnyugszol picit aztán nem mész más veled egy nembeli torkára amiért nem mutatott elég érdeklődést a szavaidra. Sőt véleményem szerint a kelleténél többet foglalkozott veled. Én már kezdettől fogva figyelmen kívül hagytam volna.
De a kérdésre érdemben válaszolva annyit fűznék hozzá sajnos ezek tényleg gyakoriak a fiúknál. Amennyiben férfival találkozol majd akkor tapasztalni fogod hogy ennél bőven van komolyabb felelősségteljesebb és figyelmesebb fajta. A mostani fiúk legtöbbje életképtelen céltalan egyén ha körbenézünk. Itt már képbe jöhet a neveltetés is de csak bizonyos szintig. Egy határon túl már nem lehet mindent a nevelésre fogni ugyanis mindenki saját magáért felelős mindenki képes fejlődni. Bízom benne hogy fogsz komoly férfit is találni aki túlmutat ezeken. Látszik hogy okos lány vagy. Ha értelmes körökben mozogsz be fogod vonzani majd a hozzád illő férfit is.
Kezdetektől fogva figyelmen kívül hagytad volna 29,tenyleg?
Mégis beleokoskodsz, mégis beleavatkozol, mégis te játszod a "mindentudót" úgy, hogy tőlem függetlenül írhattál volna kommentet.🤡
Nem tudom, hogy honnan szeded, hogy figyelemre vágytam, mert egy kommentárt írtam és a 11-esnek válaszoltam, aki velem egyetértett.
Nyugodtan hagyhatta volna rám a
"kedves" kérdező a "hülyeségeim" de nem ő elkezdett ok nélkül sértegetni:
"Nem ez volt a kérdésem célja, így a te személyes problémád a “pénzéhes” nőkkel nem ide sorolható, úgy vélem. A te stílusod sokkal inkább úgymond panaszkodó, keserű, mintsem kultúrált mint ahogy én tettem."
Hogy jön ő ahhoz, hogy keserű "férfinak" tartson azon kívül, hogy a férfiakat sorolgatja, elemezgeti, amikor ő a keserű uborka, hiszen nem akad "normális" férfi?
Másrészt az élet, itt GY-n se úgy működik, ahogy ő gondolja, ahogy ő elképzeli. De ha nem is tetszik neki a hozzászólás én azt is elfogadom csak akkor cáfolja meg, hogy miért nincs igazam, vagy ignoráljon veled együtt. Ilyen egyszerű de tényleg. Hogyha meg egyszer túl együgyűnek tartottok, akkor sem érthető, hogy miért vontok bele.🤡
Elbucsuztam tőle, jókívánságokat is nyomtam mellé annak ellenére ismét írt nekem.
Én erről nem tehetek. Az sem az én hibám, hogy ő a nőket kiszedi a képletből, miközben nőnemű és ellenkező nemű párt keress.
Az ő viselkedése, hozzáállása nemcsak a férfiakhoz, de a nőkhöz is megkérdejelezhető.
Azt írta, hogy ő a nőket nem kategorizálja, de engem is elkonyvelt olyannak amilyennek akart pár kommentár után azok után is, hogy "részben egyetértett" arról papolt, hogy barátságtalan a stílusom, de az első 10-es válaszomban, sőt még utána se illettem csúnya szavakkal, csak ramutattam az igazságtalan attitűdjére a két nem között.
Ő az, aki valójában barátságtalan, mert ítélkezik más emberek fölött! Kielemzi őket és csak úgy jó ahogyan ő gondolja.
Kiegészítésként hozzáfűzném már meg se haragudj rám te se, hogy egy szóval sem állítottam olyasmit, hogy 100% biztos, hogy a nők tehetnek róla, hogy a férfiak negatívak, hianyosságaik vannak és fordítva, direkt az első mondatom arról szól, hogy vannak "selejtek" és persze értelmesek, érett felnőtt emberek.
Mindezek ellenére a lehetőségek között van, hogy a nő és férfi viselkedésében egyaránt okolható legalább részben az ellenkező nem.
Példának okáért mindegy, hogy nő vagy férfi, az adott alany iskolában mindennapos csúfolódásnak, "bullyingnek" volt kitéve mindkettő nem által, vagy az egyiktől. Az negatív hatással bír, amiatt lehet most agresszív, bunkó, érzéketlen, egoista, vagy önértékelési zavarokkal küzdhet különösen úgy, hogy ez az állapot nem változott, mert munkahelyen ugyanúgy megkapja, hogy a háta mögött kinevetik, vagy jóformán figyelembe se veszik. Mint említettem minden vezethető valakihez/valamihez vissza.
A kérdező nem érti meg, hogy opciók között szerepelhet az ellentétes nem és sajnos annyira lenéző más emberek iránt, hogy mélyebben nem gondolkodik, mert azt úgy számára könnyebb.
Az önbizalomhiányos férfiakat elintezte annyival, hogy nincs saját véleményuk, emberi tartásuk, hogy ők a papucsok!!!
Pedig ez nem mindenegyes esetben a helyes következtetés.
Mégcsak esélyt sem ad nekik, mert ő már eldontotte, hogy milyenek.
Na ha ez butaság, barátságtalanság és lenézés akkor nem tudom, hogy mi az.
Azt nem tudja, hogy mi a különbség az önbizalomhiány és a butaság között.
Mert aki azzal küszködik nem biztos, hogy ostoba, nem biztos, hogy nem ossza meg a nézőpontjait, nézeteit csak lehet több időbe telik míg felenged, bizalomra van szüksége hozzá és ő azt nem adja meg neki(k), ami szíve joga, de legalább már ne keverje össze úgy az intelligencia és az emberi mivolt/tartással, hogy tényként kezeli, mert nem az még egy icipicit se!
Továbbá, aki magabiztosság terén "mínuszban" toporog az lehet, hogy csak egy negatív élmény miatt olyan, nem tuti, hogy egész életében az miatt szenved. Emberek vagyunk érzésekkel, mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor nincsen a toppon, de ez változhat jobb irányba.
Végezetül annyit szeretnék még hozzátenni az egész nevetséges "én hozzá se szóltam volna" hogy nyugodtan tedd meg ezek után, elvégre én csak "sületlenségeket" hajtok, ami a kérdéssel egyáltalán nincs kapcsolatban, nincs még véletlenül se köszönő viszonyban. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!