Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is így látja a mai társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így látja a mai társkeresés árnyoldalait? 28/F

Figyelt kérdés

Tinderen 10/8 arányban nem jó tapasztalataim voltak, a lányok érzelmileg sérültek voltak, annyira hogy egy kapcsolatba sem lett volna szabad nekik belemenni.

A társkeresők annak ellenére hogy mindenkivel full rendesen bánok, mindig visszaírok, normális vagyok tehát sosen kerestem egyéjszakást, azt sugározzák hogy egy értéktelen szar vagyok lényegében.

Facebookon ha random ráírok valakire normálisan ismerkedési szándékkal, akkor többnyire nem reagálnak vissza.

Szórakozóhelyekre nem járok de a bebaszombat nem az én pályám.

Élőben pedig sokan tartanak a random beszélgetéstől (nyilván félelemben tartanak minket a hírek is), vagy bolondnak néznek lehet. Ebben nincs sok tapasztalatom mert sokak szerint nem ez a módja az ismerkedésnek. Kérdem én akkor mi. Munkahelyen nincs lehetőségem, eddzőteremben nem volt túl jó a felhozatal, nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni.

Nekem ez egy nehéz sztori de nem csak nekem, lány barátomnak is, akinek leginkább az idő hiánya miatt nehéz.

Valaki írhatna egy programtervet mert szeretnék ebből a körből kitörni.

Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!

2023. márc. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 A kérdező kommentje:
Ami pedig a legjobb része a dolognak, azt látom hogy elmegyek egy plázába, nagyon sok párt látok. Átlagos kinézetű srácok is cuki lányokkal
2023. márc. 19. 11:56
 2/66 anonim ***** válasza:
37%

"Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!"

Ha így lenne nem gyakorin hisztiznél amiért nem találsz senkit magad mellé. Már az is ultra gáz hogy facebookon random emberekre írsz rá. Instant kuka.

2023. márc. 19. 11:56
 3/66 anonim ***** válasza:
74%

"nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni."

Lehet ezen kéne első körben változtatni

2023. márc. 19. 11:57
 4/66 anonim ***** válasza:
67%
dettó ugyan így vagyok csak nő (30) ...nem tudom ,nem értem manapság akik tnderen vannak azok se ... én is használtam egy időben de a pasik fele érdekes,furcsa ... menő új autóval pózolgat,hanincs fel töltve a szád vagy nincs póthajad ,nem rakod tele képpel pláne fél meztelennel akkor le se sz...ak.én se járok bulizni már egy jó ideje ....teljesen tanácstalan vagyok én is ebben az egészben. mellesleg a 30 vagy a 30+ pasiknak is vannak elvárásaik nem is kicsik .... nem tudom én se mér mit csináljak
2023. márc. 19. 11:58
 5/66 anonim ***** válasza:
68%
#4 várj pár percet, hamarosan érkezni fog a privát üzi a kérdezőtől
2023. márc. 19. 11:59
 6/66 anonim ***** válasza:
69%

Én eddig csak olyan normálisakba futottam bele akikkel nincs kémia de kinomban már inkabb celuk tartok csak kapcsolatokat csetelgetunk barátkozunk de nem férfiak egyáltalán, de képesek a reljes jó normális csevegésre legalább.

Én itt ragadtam eddig le hogy legalább vannak akikkel szóba tudok állni.es nem alpári bunko szexhajhasz szatir pl.

2023. márc. 19. 12:00
 7/66 anonim ***** válasza:
27%
*velük tartok
2023. márc. 19. 12:00
 8/66 A kérdező kommentje:

Az ilyen emberek törvényszerűen találnak maguknak párt, a belterjes selejtek pedig nem? Tehát aki párkapcsolatban van az mind rendben van. Én nem feltétlenül látom ezt.

Nem szoktam szóba elegyedni sem lányokkal, olyannal akit el tudnék képzelni magam mellé. Úgy értelemszerűen nem lehet semmi :D

2023. márc. 19. 12:01
 9/66 anonim ***** válasza:
44%
A ronda, unalmas emberek szoktak így picsogni. Bővítsd ki a baráti köröd, járj el programokra, keress új hobbit.
2023. márc. 19. 12:01
 10/66 anonim ***** válasza:
68%

Én amúgy megértelek...

21 évesen, rögtön egyetem után kezdtem el dolgozni egy elég kemény munkahelyen. Az egyetemi éveimet elvitte a COVID, a gimis barátaim szétszéledtek, újakat meg nem szereztem a folytonos otthonülés miatt. Most meg a munka mellett sem időm, sem energiám nincs, hogy bulikázzak, vagy valamilyen új hobbit kezdjek űzni.

Én úgy látom, hogy az ilyenek számára az internet és a vakszerencse marad.

2023. márc. 19. 12:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!