Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is így látja a mai társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így látja a mai társkeresés árnyoldalait? 28/F

Figyelt kérdés

Tinderen 10/8 arányban nem jó tapasztalataim voltak, a lányok érzelmileg sérültek voltak, annyira hogy egy kapcsolatba sem lett volna szabad nekik belemenni.

A társkeresők annak ellenére hogy mindenkivel full rendesen bánok, mindig visszaírok, normális vagyok tehát sosen kerestem egyéjszakást, azt sugározzák hogy egy értéktelen szar vagyok lényegében.

Facebookon ha random ráírok valakire normálisan ismerkedési szándékkal, akkor többnyire nem reagálnak vissza.

Szórakozóhelyekre nem járok de a bebaszombat nem az én pályám.

Élőben pedig sokan tartanak a random beszélgetéstől (nyilván félelemben tartanak minket a hírek is), vagy bolondnak néznek lehet. Ebben nincs sok tapasztalatom mert sokak szerint nem ez a módja az ismerkedésnek. Kérdem én akkor mi. Munkahelyen nincs lehetőségem, eddzőteremben nem volt túl jó a felhozatal, nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni.

Nekem ez egy nehéz sztori de nem csak nekem, lány barátomnak is, akinek leginkább az idő hiánya miatt nehéz.

Valaki írhatna egy programtervet mert szeretnék ebből a körből kitörni.

Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!

2023. márc. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
81%
#6 Hogy érted, hogy "nem férfiak egyáltalán"? Szálodra milyen az igazi férfi?
2023. márc. 19. 12:03
 12/66 anonim ***** válasza:
69%

Kifogás az mindig van...

Ne írj rá emberekre csak úgy random facebookon. Én az ilyeneket kapásból tiltani szoktam. Egyértelmű, hogy csak kétségbeesettséged közepette ráírsz egy halom nőre abban bízva, hogy talán valamelyiket érdekelni fogod. Szerintem is gáz. Facebookon senki nem akarja a felszedős szövegeidet olvasni. Kellemetlen és szánalmas is.

2023. márc. 19. 12:06
 13/66 A kérdező kommentje:
Én csak tanácsot szeretnék kérni:) Attól hogy valaki szerint minimum hegyi troll kinézetem van, meg picsogok 0-24, nem jutok előrébb :D
2023. márc. 19. 12:08
 14/66 anonim ***** válasza:
27%

11 errol megosztó a véleményem.

Amikor leírok egy ferfit pl hogy 190 magas van kocsija es nem szarik be ha nekimennének 5 en is, hanem szétverne mindenkit, en vagyok akkor a szar a gyk-n, hogy kocsi kell meg jópasik.

Csak a helyzet mégis olyan érdekes amikor látom hogy másnők egybol eldobják a bugyijukat az ilyeneknek, bárhova megyek ilyenekkel már lesik, szemeznek vele, rátapadnak, hívogatják rászállnak, de azert engem pontoznak le.

Egy csettintés ilyeneknek a nők az életben.

De a gyk -n meg nem, nem itt kezdődik a férfi, nem kell a kocsi, igazi férfi a bkv s pasi is, de rájuk az eletben meg hogyhogy nem tapadnak akkor es nem folyik a nők nyála?

Nekik hogyhogy nem egy csettintés egy nő?

Na?

2023. márc. 19. 12:09
 15/66 A kérdező kommentje:
Ha lehet azt írjátok le mit tegyek, ne azt hogy mit ne mert az még nem lehet megoldás:)
2023. márc. 19. 12:09
 16/66 anonim ***** válasza:
63%
Kaptál tanácsokat, de lepontoztad őket:) elhiszem hogy nem tetszik, de senki nem fog az ágyadba bújni egy gyakoris kifakadás után. Ne várd a sült galambot.
2023. márc. 19. 12:10
 17/66 anonim ***** válasza:
79%

Tudod az online társkeresésre lehet az mondani, hogy majdnem felejtős. Hatalmas nagy szerencse kell ahhoz, hogy találj egy olyan embert aki normális, el lehet vele beszélgetni és a kémia is megvan. Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy egy nagyobb baráti társaságban (min. 15 fő) sokkal egyszerűbb az ismerkedés. Exemnek van egy kb. 20 fős baráti köre. Nagyjából 4-5 ember aki szingli volt onnan találta meg a párját. Az ilyen társaságokban az a jó, hogy mindíg lesz egy ismerős ismerőse aki szingli és te pont bejössz neki. Exem is onnan találta meg a mostani barátját.

Viszont az a gáz, hogy egy ilyen társaságot "felépíteni", vagy egy ilyenbe bekerülni borzalmasan nehéz. Kivéve ha nincs egy nagyon jó barátod aki meginvitál egy ilyen körbe.

2023. márc. 19. 12:11
 18/66 anonim ***** válasza:
84%
Járj el olyan szervezett programokra, ahol sok ember van. Pl vannak társasjáték estek, szingliknek szervezett túrák etc. Próbáld kicsit feltalálni magad!
2023. márc. 19. 12:11
 19/66 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam, sosem pontozok le senkit, szerintem mások is pontoznak :D
2023. márc. 19. 12:12
 20/66 anonim ***** válasza:
29%

Folyt A kémia az ez. Amikor egy pasi elott hirtelen ízig nővé változol tudatlan mosolyogsz vigyorogsz rá vagy izgulva magas a pulzusod.

Na ezt nem érik el nálam a tarskeres kis 160 magas pondrók se.

2023. márc. 19. 12:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!