Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is így látja a mai társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is így látja a mai társkeresés árnyoldalait? 28/F

Figyelt kérdés

Tinderen 10/8 arányban nem jó tapasztalataim voltak, a lányok érzelmileg sérültek voltak, annyira hogy egy kapcsolatba sem lett volna szabad nekik belemenni.

A társkeresők annak ellenére hogy mindenkivel full rendesen bánok, mindig visszaírok, normális vagyok tehát sosen kerestem egyéjszakást, azt sugározzák hogy egy értéktelen szar vagyok lényegében.

Facebookon ha random ráírok valakire normálisan ismerkedési szándékkal, akkor többnyire nem reagálnak vissza.

Szórakozóhelyekre nem járok de a bebaszombat nem az én pályám.

Élőben pedig sokan tartanak a random beszélgetéstől (nyilván félelemben tartanak minket a hírek is), vagy bolondnak néznek lehet. Ebben nincs sok tapasztalatom mert sokak szerint nem ez a módja az ismerkedésnek. Kérdem én akkor mi. Munkahelyen nincs lehetőségem, eddzőteremben nem volt túl jó a felhozatal, nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni.

Nekem ez egy nehéz sztori de nem csak nekem, lány barátomnak is, akinek leginkább az idő hiánya miatt nehéz.

Valaki írhatna egy programtervet mert szeretnék ebből a körből kitörni.

Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!

2023. márc. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Sosem azt néztem hogy fel legyen egy nő szája töltve, hogy eddzőtermi képeken mutassa a seggét. Ezek számomra teljesen visszataszítóak. Nem prostituáltakat keresek de a Tinder olyan mint egy prostikereső, nem pedig társkereső :D
2023. márc. 19. 14:03
 32/66 anonim ***** válasza:
24%
Akkor ne társkeresőzz/tinderezz ha szerinted ennyire felszínes prosti-féle nők vannak fent. Mindegy mit csinálsz, de ez az inceles picsogás hogy minden nő értéktelen de bezzeg te jóképű meg értelmes vagy, már kezd unalmas lenni 🥱
2023. márc. 19. 14:05
 33/66 A kérdező kommentje:
Nem is fogok társkeresőzni köszönöm:)
2023. márc. 19. 14:21
 34/66 anonim ***** válasza:
18-as vagyok, szinte csak én adtam normális választ a kérdésedre, de nem igazán vitte fel a vérnyomásodat.
2023. márc. 19. 14:24
 35/66 anonim ***** válasza:
63%

"A nők a férfiak 80%-át atlag alatti kinézetűnek tartják."

Mert azok. A többségük kinyúlt pólóban, lógó gatyában, abban a szemüvegben, amit 13 évesen kapott, korpás/zsíros hajjal, koszos, csúnya körmökkel, hagymás szájszaggal mászkál a világban.

Nem helyes pasikat látunk rondának, mi tényleg látjuk az átlagosat. Nőből az átlagos hiába csúnya vagy duci, vagy kifejezetten kövér, foglalkozik a bőrével, a fogaival, a hajával, az öltözékével. Nem instapicsa módon, teljesen hétköznapi módon.

Ha egy férfinak van véleménye a saját stílusáról, lehúzzátok.

2023. márc. 19. 14:28
 36/66 A kérdező kommentje:
Vicces ahogy az itteni nők megvédik a többi Tinderes nőt. Mintha velük gond egy szál sem lenne. Majd mindjárt piedesztálra emelem őket egyesével :D
2023. márc. 19. 14:31
 37/66 anonim ***** válasza:
92%
#34 nyilván azért ignorálta a hasznos válaszokat mert csak picsogni jött fel amiért ő nem kell a kutyának se és róóósz csunya bumzi nök!!!! Valójában nem érdekli, úgyse fog tenni semmit ellene csak tovább hibáztat másokat.
2023. márc. 19. 14:35
 38/66 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik 37-es...
2023. márc. 19. 14:45
 39/66 A kérdező kommentje:
Nem ignoráltam a hasznos válaszokat, sosem pontoztam eddig senkit:) Voltak hasznos válaszok, köszönöm mindenkinek!
2023. márc. 19. 15:02
 40/66 anonim ***** válasza:
62%
Én jóképű és nőknél sikeres férfi vagyok, de én is látom ezeket, beszélgetek erről más férfiakkal is állandóan és igy sincs jó véleményem a dolgokról, hogy nekem személyesen jól megy. Brutális, ami ma megy. A szüleink vagy a nagyszüleink generációja el sem bírja képzelni mekkora különbség van ebben is a mi fiatalkorunk és az övéké között. Ha csak a tizen-, huszonéveseket nézzük, a legtöbb férfinak nem nagyon fog jutni pár/barátnő, főleg fiatal korában, a formatív években nem.
2023. márc. 19. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!