Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja a mai társkeresés árnyoldalait? 28/F
Tinderen 10/8 arányban nem jó tapasztalataim voltak, a lányok érzelmileg sérültek voltak, annyira hogy egy kapcsolatba sem lett volna szabad nekik belemenni.
A társkeresők annak ellenére hogy mindenkivel full rendesen bánok, mindig visszaírok, normális vagyok tehát sosen kerestem egyéjszakást, azt sugározzák hogy egy értéktelen szar vagyok lényegében.
Facebookon ha random ráírok valakire normálisan ismerkedési szándékkal, akkor többnyire nem reagálnak vissza.
Szórakozóhelyekre nem járok de a bebaszombat nem az én pályám.
Élőben pedig sokan tartanak a random beszélgetéstől (nyilván félelemben tartanak minket a hírek is), vagy bolondnak néznek lehet. Ebben nincs sok tapasztalatom mert sokak szerint nem ez a módja az ismerkedésnek. Kérdem én akkor mi. Munkahelyen nincs lehetőségem, eddzőteremben nem volt túl jó a felhozatal, nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni.
Nekem ez egy nehéz sztori de nem csak nekem, lány barátomnak is, akinek leginkább az idő hiánya miatt nehéz.
Valaki írhatna egy programtervet mert szeretnék ebből a körből kitörni.
Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!
13
Az a baj, hogy a gyakoris incelek annyira lejáratták magukat, és annyira felhúzták a jónépet, hogy a felhasználók gyakorlatilag mindenre szöknek, ami kicsit is emlékezteti őket az incelek agyrohasztó hisztijére. Nem hibáztatom őket egyébként, én is vért hányok már az incelek folytonos gyűlölködő picsogásától.
De azt azért meg lehetne érteni, hogy a párkeresés nem mindenki számára egyszerű feladat. Nyilván értem, hogy miért utáljuk azokat, akik az ellenkező nemet teszik felelőssé minden bajukért, de nehogymár ott tartsunk, hogy senkinek semmiféle nehézsége nem lehet, mert különben randa, picsogó idióta...
Tudja, mire gondol, csak nem tudja megfogalmazni. Én sem tudnám neked megmondani, mert ez egy érzés.
Ez ugyanolyan, mint a "női megérzés" (ami sztem férfiaknál is van), ami igazából az, hogy tudatalatt felfog az agyad egy csomó metakommunikációs jelet és testbeszédet, de tudatosan nem vagy tisztában azzal, hogy ezek mit jelentenek, így nem tudod megmagyarázni, ha valaki valamilyen számodra is érthetetlen okból simán "nem szimpi".
Kérdező te nem érted...
Nem kell hegyi troll legyél. A nők a férfiak 80%-át atlag alatti kinézetűnek tartják. Ha a top 10%-ban vagy, akkor vesz a nők látható többsége emberszámba, vagyis tekint rád potenciális partnerként. Lehet ezt persze pénzzel, erőszakossággal, izmokkal, alfahím viselkedéssel kompenzálni, de ez megint csak viszonylag kevés férfinak sikerül.
Lehet te tényleg (jó értelemben) átlagos férfi vagy. Na de az átlagosakat nem is veszi észre a nők többsége, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!