Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja a mai társkeresés árnyoldalait? 28/F
Tinderen 10/8 arányban nem jó tapasztalataim voltak, a lányok érzelmileg sérültek voltak, annyira hogy egy kapcsolatba sem lett volna szabad nekik belemenni.
A társkeresők annak ellenére hogy mindenkivel full rendesen bánok, mindig visszaírok, normális vagyok tehát sosen kerestem egyéjszakást, azt sugározzák hogy egy értéktelen szar vagyok lényegében.
Facebookon ha random ráírok valakire normálisan ismerkedési szándékkal, akkor többnyire nem reagálnak vissza.
Szórakozóhelyekre nem járok de a bebaszombat nem az én pályám.
Élőben pedig sokan tartanak a random beszélgetéstől (nyilván félelemben tartanak minket a hírek is), vagy bolondnak néznek lehet. Ebben nincs sok tapasztalatom mert sokak szerint nem ez a módja az ismerkedésnek. Kérdem én akkor mi. Munkahelyen nincs lehetőségem, eddzőteremben nem volt túl jó a felhozatal, nincsen olyan hobbim sem baráti köröm ahol tudnék ismerkedni.
Nekem ez egy nehéz sztori de nem csak nekem, lány barátomnak is, akinek leginkább az idő hiánya miatt nehéz.
Valaki írhatna egy programtervet mert szeretnék ebből a körből kitörni.
Normálisnak meg értelmesebbnek, helyesnek mondanak. Köszi szépen!
"A szüleink vagy a nagyszüleink generációja el sem bírja képzelni mekkora különbség van ebben is a mi fiatalkorunk és az övéké között"
Az sokkal jobb volt, mikor a részeges beles Józsihoz hozzáadták a lányt, mert a szüleinek volt három lova...
Akkoriban a legtöbb pár egykorú volt és a férfi helyett ugyanúgy a szülei választottak, mint a nő helyett. És egyébként az előre elrendezett házasságokban sem nagyobb a boldogtalansági vagy a válási arány, ezt már kimutatták kutatások.
Ez mellett akkor is volt valamennyi józan ész a legtöbb szülőben és szeretet a gyereke iránt, ahogy ma is, és akkor is sokan próbáltak a gyerekük vágyainak IS megfelelni. De az emberek viselkedését elnézve nem volt semmivel sem rosszabb az, hogy a szülők választottak, mert a legtöbb ember ma is nagyon hülyén választ így, hogy magától választ.
"És egyébként az előre elrendezett házasságokban sem nagyobb a boldogtalansági vagy a válási arány"
Amikor semmi beleszólásod nem volt abba, hogy ki lesz a férjed, nyilván nem engedték, hogy elválj... Így könnyű jó statisztikát produkálni
Miért, mi volt a nagyival meg anyuval, mesélj?
Mert ha megkérdezed az én mamámat, mi tetszett meg neki a nagypapámban, megmondja, hogy az, hogy szép magas volt, megnevettette, és szívdöglesztő volt öltönyben. Anyumat megkérdezed, mi tetszett neki apumban, hogy magas, csillog a szeme, és a bajsza.
A papák és apák is azt mondják, hogy csinos volt szoknyában, hosszú volt a haja, keskeny a dereka... Nem változott semmi, csak ma ki lehet mondani, nem kell lesütött szemmel szűzieskedni, hogy ugyan, dehogy pillantottam a fenekedre, mikor itt elsétáltál.
Ha a lány
1 kapcsolatban van
2 nem akar most ismerkedni senkivel
3 ránézésre sem vagy neki szimpatikus
minek álljon le veled az utcán dumálni? Ha a fentiek nem állnak fent, akkor úgyis beszélget veled, ha nem, akkor nem.
"Inkább a szociálisan lazább közegre, ahol a nők is sokkal inkább vevőek voltak egy laza beszélgetésre az utcán például."
Laza beszélgetésre sokan vevőek lennének, de ezek csajozások, az nem érdekel.
"Csak beszélgetne, azt pedig úgy gondolom akkor is szabadna ha az illetőnek parkapcsolata van"
Mert a férfiak csak úgy random odamennek vadidegen lányokhoz minden hátsó szándék nélkül beszélgetni
#48: "Ma az a hozzáállás, főleg az itteni feminista aktivistáké, hogy egy férfinek nem tartozik semmivel egy nő."
Az égvilágon senki nem tartozik egy random vadidegen embernek semmivel. Ezzel már egyet tudsz érteni, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!