Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annál rosszabb dolog mint amikor az ember azt látja hogy az a lány akit megszeretett más fiúval csókolózik?
Eleve későn volt az első lehetőségem barátnőre de az sem jött össze. 22 voltam akkor, örültem hogy lehet most lesz barátnőm, teljesen bele éltem magam. Már évek óta szomorú voltam hogy még nekem sosem volt. Erre azt látom hogy az a lány akit én már megszerettem más fiúval csókolózik. Sajnos túl sokáig töprengtem és elvitte más. Azzal nyugtatom magam hogyha ő is engem akart volna akkor nem ismerkedik más fiúval. De azért nagyon rossz érzés. Mostmar 25 éves vagyok és azóta nem volt újabb lehetőségem egy lánynál sem. 😥
Nagyon szerencsétlen vagyok ebben.
Van ennél rosszabb dolog amúgy hogy eleve későn jön össze az első lehetőség de abból sem lesz semmi, csak szomorúság?
"Eleve későn volt az első lehetőségem barátnőre de az sem jött össze."
Ezt max akkor hiszem el, ha te vagy Rapunzel, és 22 éves korodig egy toronyba lettél volna zárva.
Ukrajnában sem lehet sokkal jobb...
Na, szedd össze magad és próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!