Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van annál rosszabb dolog mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annál rosszabb dolog mint amikor az ember azt látja hogy az a lány akit megszeretett más fiúval csókolózik?

Figyelt kérdés

Eleve későn volt az első lehetőségem barátnőre de az sem jött össze. 22 voltam akkor, örültem hogy lehet most lesz barátnőm, teljesen bele éltem magam. Már évek óta szomorú voltam hogy még nekem sosem volt. Erre azt látom hogy az a lány akit én már megszerettem más fiúval csókolózik. Sajnos túl sokáig töprengtem és elvitte más. Azzal nyugtatom magam hogyha ő is engem akart volna akkor nem ismerkedik más fiúval. De azért nagyon rossz érzés. Mostmar 25 éves vagyok és azóta nem volt újabb lehetőségem egy lánynál sem. 😥

Nagyon szerencsétlen vagyok ebben.

Van ennél rosszabb dolog amúgy hogy eleve későn jön össze az első lehetőség de abból sem lesz semmi, csak szomorúság?

2022. febr. 28. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Amikor a számodra egyik legfontosabb embert a szemed láttára rázza meg a 220 (elvileg még több is lehetett) és hallod, hogy önkívületi állapotban szó szerint úgy visít, mintha ölnék...
2022. márc. 1. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
11! Túlélte?
2022. márc. 1. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 Csodával határos módon a legnagyobb baja az lett, hogy kiugrott a válla (magasan volt, amikor történt)

Utána egy darabig fennállt a veszélye, hogy szívritmus-zavara történik (éjszakánként megébredtem, és csak hallgattam a lélegzését, hogy minden oké-e) szerencsére minden rendben volt.

2022. márc. 1. 08:51
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Igen, van. Pl. amikor össze is házasodik vele.
2022. márc. 1. 10:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Az amputálás határozottan rosszabb.
2022. márc. 1. 11:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a maga keresztje
2022. márc. 2. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg rosszabb dolog van. Pl valaki szeretted súlyos, gyógyithatatlan betegsége, vagy idő előtti, korai halála
2022. márc. 2. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

Párom anno gimiben első látásból belémszeretett.

Nekem meg volt egy nagyon közeli fiú haverom, vele jöttem ki a legjobban az osztályban, szóval mindig együtt lógtunk a szünetekben. Joggal hihette bárki azt, hogy járunk :)

Párom is azt hitte.

Tudod, mit szólt hozzá?

Örült, hogy van valaki, akivel boldog vagyok.

2022. márc. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!