Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rosszabb az incelségnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rosszabb az incelségnél?

Figyelt kérdés
Engem az összes barátnőm kiábrándultan hagyott el. Szégyellik, hogy közük volt hozzám. Amennyire lehet, le is tagadják. Külsőre bejöttem nekik, de tudjátok mit? Ettől csak rosszabb, hogy még ez sem tud segíteni rajtam. És tudjátok, mi a még rosszabb? Hogy én őszintén minden tőlem telhetőt megtettem. Abban a hitben voltam, hogy jó barát vagyok, de nem voltam elég jó, bármit csináltam. Én nem foghatom a csúnyaságomra, vagy a pénztelenségemre. Egyszerűen a személyiségem önmagában annyira selejtes, hogy az minden mást borít. A legalja, hogy én tényleg abban a hitben voltam, hogy jót teszek. Egy hulladék vagyok.
2022. jan. 17. 13:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

Ettől rosszabb, mikor otthon egész nap a +120kg kétszer szült asszony.

Semmit nem csinál, mert még arra is lusta hogy elpakoljon maga után a reggeli zabálás után.Egész nap nyomkodja a telót, utána ha felhívja a férje, benyögi, hogy jajj szívecském képzeld, nagyon fáradt vagyok, fáj a derekam, meg fel kellett pakolni a lábaimat, mert dagadnak.

És után mikor délután a semmittevésben már nagyon unja magát, feljön a gyakorira észt osztani.

Este meg csodálkozik, a férje miért nem nyúl hozzá, mert úgy néz, mint mari néni, aki most jött haza a napszámos melóból.

2022. jan. 17. 13:44
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a mexikói börtönök még ennél is rosszabbak.
2022. jan. 17. 13:57
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Amikor a saját gyerekedet éled túl. Siketvakság. Paralízis. Lassan és fokozatosan kialakuló demencia - amikor tudod, hogy elfelejtesz dolgokat és baromira frusztrál, de már nem tehetsz ellene semmit.
2022. jan. 17. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne volna?

Michael Schumacher mesélhetne, aki 2013 óta csak pislogni tud úgy, hogy neki még van is forrása a legjobb dokikra, gyógyszerekre, rehabilitációra.

Nagymamám aki már azt sem tudja milyen év van és tévképzetek rabságában él. Egyik ismerősöm anyukája, aki egy műtét után már nem tudja ellátni magát. Egy másik ismerősöm apja aki deréktől lefelé megbénult. Végbélnyílás nélkül született kisbaba akit meg is kellett ölni emiatt. 1 éves álmatlanság. Depresszió. Olyan remek fogakkal rendelkezni, amik állandóan fájnak, a semmitől is forgácsolódnak és úgyis elveszíted mindet, méghozzá jó fájdalmas műtétek közepette. Cukorbetegség. Fantomvégtag.

Mentalitásra pedig azok rosszabbak akik azért járnak fel ide, mert "úgyis lesz incelkérdés" és dörzsölik a kezeiket előre, hogy "na most majd, jól beszólok és többnek érzem magam ettől!" - úgy, hogy általában minimálisan jobbak csak a legtöbb dologban. Sosem az első helyezett gúnyolja az utolsót, hanem az utolsó előtti néhány, mert nem is rúghatnak másba, meg kell egy kis önérzet.

2022. jan. 17. 14:22
 5/13 anonim ***** válasza:
7%
Az incelség a maslow piramis második szintjét érinti. Ennek megfelelően aki az első szinten van, azt nem érinti.
2022. jan. 17. 14:50
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
a hasnyálmirigyrák
2022. jan. 17. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
Ez idióta kérdés, mert pl. vannak rákos gyerekek, akik a felnőtt kort sem élik meg, így soha nem próbálhatják ki, milyen is incelnek lenni.
2022. jan. 17. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Mindig kizárólag az egyén vagy szűk környezete lesz a mérvadó! Tehát mindenkinek más lesz "nagyon rossz". Mondok példát: Holnap kirúgnak a melóból, vagy az ugandai árvák és éhezők helyzete. Melyik rosszabb? Melyik fog rosszabbul esni neked? Valószínűleg az előbbi, mert az utóbbi túl távoli ahhoz, hogy érintse az életed bárhogyan.
2022. jan. 17. 20:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát az élet tartogat meglepetéseket. Ha van egy környék, ahol nem szívesen mozgunk, akkor új utakat kell keresni.
2022. jan. 17. 21:22
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"Ez idióta kérdés, mert pl. vannak rákos gyerekek, akik a felnőtt kort sem élik meg, így soha nem próbálhatják ki, milyen is incelnek lenni."

Mázlisták!

Addig jó nekik míg nem tudják meg

Tudod inkább a halál mint ez (tudom, most megkapom hogy hajtsam is végre mielőbb, már dolgozom rajta, ne aggódjatok)

2022. jan. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!