Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rosszabb az incelségnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rosszabb az incelségnél?

Figyelt kérdés
Engem az összes barátnőm kiábrándultan hagyott el. Szégyellik, hogy közük volt hozzám. Amennyire lehet, le is tagadják. Külsőre bejöttem nekik, de tudjátok mit? Ettől csak rosszabb, hogy még ez sem tud segíteni rajtam. És tudjátok, mi a még rosszabb? Hogy én őszintén minden tőlem telhetőt megtettem. Abban a hitben voltam, hogy jó barát vagyok, de nem voltam elég jó, bármit csináltam. Én nem foghatom a csúnyaságomra, vagy a pénztelenségemre. Egyszerűen a személyiségem önmagában annyira selejtes, hogy az minden mást borít. A legalja, hogy én tényleg abban a hitben voltam, hogy jót teszek. Egy hulladék vagyok.
2022. jan. 17. 13:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10

Merész kijelentés, hogy azt se tudod mi van odaát..a keresztény pokolban nem hiszek, én a reinkarnáció híve vagyok. Lehet, ha most megölöd magad, egy 3. világbeli országban látod meg újra a napvilágot, ahol háború és éhínség van.

Most egy durva példát hozok. Ott van a 90-es években lezajló Ruandai népirtás, mely során egy belharc miatt a lakosság felét (nőket, férfiakat, csecsemőket) Machete-vel levágtak, mert rossz törzshöz tartoztak. A kórházakból kiengedték a HIV fertőzötteket, hogy erőszakolják végig a nőket. Ezt azért írom, mert nem biztos hogy megint férfi leszel..lehet legközelebb nőként születsz le. :D

Fél órás kedvcsináló, ha érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=27Abx3b6tFU

Nem biztos, hogy ilyen helyen születsz újjá..lehet valami békésebb helyen...vagy lehet halál után a nagy semmi van..ki tudja. Vagy a keresztény pokol.

De amíg nem tudunk biztosat, ne tégy merész kijelentéseket. :D

2022. jan. 18. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

11#

Ezzel a trágyával nem etetsz meg pajtás!

2022. jan. 18. 02:14
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
# 10 remélem meghalsz rákban szép lassan, hosszú hónapok alatt
2022. jan. 18. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!