Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Badoon aki kedvencnek jelölt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoon aki kedvencnek jelölt, látja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez inkább egy technikai jellegű kérdés lesz. Adott XY, aki hozzáadott a kedvencekhez Badoon, és adott az én profilom prémiummal, elvileg beállítva az is, hogy inkognitóban böngésszem a profilokat. Láthatja, esetleg kap róla értesítést is ennek ellenére - például azért, mert a kedvencei között vagyok -, hogy rá-ránézek a profiljára? Kicsit fura, hogy eddig ahányszor megnéztem, rögtön utána feldobódott, hogy épp online. Nem first world problem, csak jó lenne tudni, és hátha ti jobban ismeritek a felületet.

Köszi!

2022. dec. 13. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha neked inkognitó van beállítva, senki sem látja, hogy megnézted, hiába jelölt meg kedvencnek. :) Csak egy értesítést kap mindenki, hogy megnézte valaki, név és kép nélkül. A kedvencek olyan, mint like-olni valakit, csak “magasabb szint”. Prémiummal azt lehet látni, hogy valaki kedvencnek vett fel vagy like-olt, az “eltűnést” nem fedi fel. Az inkognitó viszont kizárólag a profilmegtekintésekre vonatkozik. (Kedvenc opcióm volt… sokan nem írtak így rám, nem látták, hogy megnéztem őket, akiknek a profilja megnyitása után menekültem, mert kiderült, hogy a fő képük 10 évvel régebbi, 1 mondat nem sikerül helyesírási hiba nélkül, stb... :’D) Az az XY online, beszélgetés folytatása, stb, tök random az aktivitásotok alapján.

Amúgy ha elfogadsz egy tanácsot, a frissen regisztráltakra érdemes elsősorban ráírni, próba-szerencse alapon sokan felnéznek, és meglepően értelmes emberek akadnak, de nekik általában max. pár hét az oldalon a fennmaradásuk.

A Twoo a másik társkereső, amit használhatónak tartottam, de sokkal kevésbé népszerű, mint a Badoo.

2023. ápr. 1. 02:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!