Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy apa szokott aggódni azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy apa szokott aggódni azon, ha látja hogy a fiának nincs barátnője? Mit érez ilyenkor?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hogy a fia rautot.
2023. ápr. 25. 22:02
 2/4 anonim ***** válasza:
92%
Nalam volt egy nyugdijas asztalos, a fia pont annyi eves mint en es panaszkodott hogy nincs senkije, nem lesz onnan unoka. En meg mondtam hogy most valtam el. Aztan a papi hivott randira meg probalkozott, meg veletlenul se a fiat ajanlgatta. Az a helyzet hogy megy a harc a nokert es az idosebb pasikorosztaly nem segiti a fiatalabb fiukorosztalyt, hanem vetelytarsak. Mar az elorelepes, ha apuci nem mozdul ra a fia baratnőjére mert mar ilyet is hallottam, foleg ha csak nevelt fia volt.
2023. ápr. 26. 04:16
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Hát nekem sokszor úgy tűnik, hogy apám mintha direkt "örülne" annak hogy én béna, lúzer lettem és még szarul is nézek ki...

Legalábbis sokszor ez jön le abból, ahogyan mások (mondjuk ritkábban látott rokonok) előtt "égetni" szokott. Főleg olyan dolgokkal amelyekről abszolút nem tehetek, sőt inkább az ő szánalmas, fos génjai miatt vannak...

2023. ápr. 26. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én apám is állandóan ezzel piszkált már teljesen agy f….-t kaptam tőle.

Amúgy elmondanám hogy akkor is meg most is rendszeresen voltak szexpartnereim csak ezt az információt nem kívántam közölni a szüleimmel.

Na bumm.

2023. máj. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!