Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai felszínes világban elő szokott fordulni olyan, hogy egy introvertált/magányos férfinak lesz barátnője valamilyen csoda folytán?
Egy introvertált nő személyében leginkább.
Vagy esetleg ha adoptál téged egy extrovertált 😃
Az introvertalt nem kizaro ok, ha valaki introvertalt az nem jelenti automatikusan azt, hogy egy magat mindentol osszeszaru, beszelni keptelen, nyamnyila alak.
De amennyiben megis igazak ra ezek a tulajdonsagok is pluszban, az gaz, de mostanaban sokat TikTokozok, es rengeteg olyan sracot latok, akik ilyen tipikus mamahoteles csunya luzerek es csak rohog rajtuk mindenki, de kb mind azt allitja, hogy van baratnoje. Persze nem mutatjak meg, szoval vagy csunya, vagy kamuznak.
Mindenesetre eselye mindenkinek van kapcsolatra, csak van akinek kevesebb, mint masoknak, ennyi.
Én ilyen forma voltam, és még mogorva is. A MILF korosztályból lett jó pár barátnőm. Okos, gyönyörű, művelt nők.
(A nők buknak az öltönyre! A külsőm: 90kg. 180 cm.)
Ismét, ezredjére leírom: az introvertált nem jelenti azt, hogy gátlásos, gyáva, nyámnyila stb.
Egy introvertált is tud ismerkedni ha akar és jön egy megfelelő ember.
Üdv, egy introvertált nő introvertált párral.
5.-nek.
Igen, itt a Gyakorin folyamatosan dobálóznak olyan kifejezésekkel (introvertált, extovertált, nárcisztikus, incel, ösztönlény,...)amiknek a jelentéséről gőzük nincs, csak olvasták valami női magazinban, vagy a büfészakos fősulis könyvükben.
Ha aktívan teszel érte (neten írsz lányokra, eljársz társaságba, stb) még akkor is nehéz párt találnia egy férfinak, mert óriási a konkurencia. Nem találok 31 évesen olyan nőt, akinek ne lenne adott időben 2-3 jelöltje mellettem.
Akkor otthon a szobádban, fal felé fordulva, embereket a hátad közepére se kívánva.. szerinted mekkora az esélyed? Szerintem kisebb int egy lottó 5ös-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!