Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú, aki be szokott b*szni a barátnőjével?
Bar a ferjem, de ha iszok mindig vele iszok. Evi 1x max 2x total szecsapom magam. Imadok vele olyankor orultkodni.
O nem velem max evi 1x iszik csak uzleti uton kollegakkal.
Amikor kuldom h menjen a haverokkal sorozni, akkor allandoan siet hazafele mert ehes es almos a piatol :D
De mikor egyutt iszunk az nagyon buli. Mindig fogadjnk, h ki fog hamarabb hanyni :D
Eddig en allok nyeresre :D
Velem mindig visszafogták magukat a volt barátaim. Keveset voltak hajlandóak inni velem kettesben.
Pedig a haverjaikkal tudom, hogy néha bebsztk.
Biztos, hogy létezik ilyen.
Én nem is olyan régen úgy gondoltam, hogyha magamra erőltetem napi szinten az alkoholt akkor sokkal hamarabb megyek majd tönkre. Hetek teltek el, de nem éreztem magamon jelentős romlást így félretettem, mert az egyedüli dolog amit el tudtam vele érni az a kimerültség. Iszogatni társaságban jókedvből évente egyszer-kétszer nem rossz program, de az utolsó dolog lenne a földön amit akarok, hogy a barátnőmmel részegre igyam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!