Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan fiú, aki be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki be szokott b*szni a barátnőjével?

Figyelt kérdés
Huszonévesektől kérdem, hogy fiúk, ti szerettek inni a csajotokkal? Megrészegedni vele, felhőtleül szórakozni, vagy a lányok mindig vissza kell fogják magukat?

2018. okt. 25. 15:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Mi barátokkal is és otthon kettesben is rendszeresen iszunk. A "beb*szni" kategóriát nem tudom, hogy érted, olyat, hogy hányunk, elveszítjük az öntudatunk, nem igazán csinálunk rendszeresen, nem mondom, hogy sosem történt még ilyen, de max 2x az életünkben, ismerjük a határainkat. De az viszont mondhatni mindennapos, vagy legalábbis minden másnap enyhe illumináltság állapotáig azért "leisszuk" magunkat. Tudod, amikor jókedvűek vagyunk, kicsit szédülünk, viccesnek tartjuk a buta youtube-videókat, ilyesmik. Nem fogjuk vissza magunkat, nem azért lettünk házasok, hogy egymás előtt korlátozzuk a saját hangulatainkat és jókedvünket.
2018. okt. 25. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Én imádom ☺️ az exemmel viszonylag sokat iszogattunk így és közben tok jó dolgokról beszélgettünk.
2018. okt. 25. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
24%

Nem iszok egyáltalán, irtózom a részegség minden formájától, szóval nem :D

27/F

2018. okt. 25. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk előfordul, baráti társasággal is, meg kettesben is olykor-olykor.

Nem mondom, hogy nem szoktam hányni - mondjuk hozzá tartozik, hogy nagyon instabil a gyomrom, a szénsavas üdítőtől, a cigifüsttől, meg a kelbimbótól is tudok hányni (szó szerint, nem csak költői túlzás), előfordul hogy ha szénsavas alkoholt iszunk, akkor visszajön, már megszokta a párom. Szóval ez a rész megvan, de nem az alkoholszint miatt, hanem mert gyökér a gyomrom. :D K.O.-ra nem szoktuk inni magunkat, abban semmi szórakozás nincs, hogy elájulunk és alszunk, inkább csak becsípünk.

Amúgy jó móka tud lenni néha, szoktunk így főzni, filmezni, társasozni, videojátékozni, vagy teljesen random őrültségeket csinálni (cosplayt gyártani otthon talált dolgokból, táncolni lengyel popzenékre, megtölteni habbal a zuhanykabint, biciklizni a kertben, satöbbi) Régi vágyam így kipróbálni, hogy milyen vezetni - kizárólag LEZÁRT pályán, valami roncs autóval, ami 50-nél többel nem tud menni (gyűlölöm a forgalomban közlekedő részeg sofőröket, így ez eszembe nem jutna, de kíváncsi vagyok, milyen érzés, mennyit romlanak a reflexek, mennyire lesznek mások a mozdulatok, érdekes kísérlet lenne)

Tudom, gyakorin senki nem iszik, max évi egyszer egy deci Tokajit, de hát ez van, mi néha rosszalkodunk. :D

Persze értelemszerűen nem minden hétvégén van ez, főleg ha "jól sikerül" a buli, akkor utána 1-2 hónapig alkohol felé se nézünk :D

2018. okt. 26. 11:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze.
2018. okt. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!