Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angyalföldi gyilkosság után is biztonságos lesz a társkeresés?
36 éves férfi végzett brutálisan a 26 éves Petrával. Társkeresőn ismerte meg és hamar traumakötéses (bántalmazó) kapcsolat lett belőle. A statisztika szerint havonta 3-4 ilyen gyilkosság is történik. Nem sok ez? Mennyire biztonságos manapság idegenekkel ismerkedni?
51, ez is egy értelmes hozzászólás volt.
Az incelezősnek szegényes a fantáziája és értelmileg kifejezéstelen a mondandója, csak sértegetni tud. Szerencsére törölték az egyik mocskolódását.
Köszönöm az érdemi hozzászólásokat.
" Pont ezért akart szakítani a csávóval 2 hónap után.2
Na de mégsem tette meg.
Bármelyikünkkel azért nem. Én a beteges féltékenység vagy agresszió legapróbb jelére azonnal szakítok.
AMúgy meg ennyi erővel ne menj ki az utcára sem, mert elüthet egy autó vagy beléd megy egy őrült. Vagy a fejedre esik egy tégla.
Az közúti balesetek még így is több áldozatot szednek. Szóval holnaptól szobafogség.
"Én a beteges féltékenység vagy agresszió legapróbb jelére azonnal szakítok."
És nem csak mondom. Konkrét eset. ELső randik egyikén a pasi egy becsmérlő megjegyzést tett egy másik nőre a forgalomban ("ez is maradt volna a konyhában"). SOha többet nem látott.
Eddig sem volt biztonságos. Én egyébként nagyon sok ismerkedést hagytam félbe legkésőbb az első találkzás után, mert valami nem volt oké. Persze, erre sokan azt mondanák, hogy én vagyok válogatós, csak az a helyzet, hogy én mérgező családi közegben nőttem fel, és reflexből elhatárolódok azoktól, akik bármelyik negatív mintámnak akár csak a legapróbb jeleit mutatják. Igaz, én kifejezetten szeretek egyedül lenni, talán ez a ritkább, de a kattant hülyékbe kapcsolat és ismerkedés nélkül is belefuthatok én is akár az utcán. Csak egyszer kell, hogy ne tudd elkerülni. Ettől még nem kell pánikban élni. Az élet kockázatos. Jöhet egy aszteroida, egy fekete lyuk...
Egyébként ha nem tudnád, mit tett, csak a fotója alapján milyen embernek gondolnád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!