Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az angyalföldi gyilkosság után is biztonságos lesz a társkeresés?
Figyelt kérdés
36 éves férfi végzett brutálisan a 26 éves Petrával. Társkeresőn ismerte meg és hamar traumakötéses (bántalmazó) kapcsolat lett belőle. A statisztika szerint havonta 3-4 ilyen gyilkosság is történik. Nem sok ez? Mennyire biztonságos manapság idegenekkel ismerkedni?
2023. júl. 17. 23:58
2/92 anonim válasza:
Sajnos voltak erős red flag-ek.
3/92 A kérdező kommentje:
Azért egy ilyenbe belefutni nem kellemes.
2023. júl. 18. 00:30
4/92 anonim válasza:
Nem kellemes... bagatellizáld te is.
5/92 anonim válasza:
Részvétem az áldozatnak és a családjának.Az elkövető kapja meg a büntetését.
Ettől még az élet megy tovább, a legnagyobb hülyeség lenne bezárkózni és rettegni, mert százezerszám történik ilyen és rosszabb dolog a világon naponta.
Emelett ahogy a mondás tartja: akinek az a sorsa, hogy felakasszák, az nem fog vízbe fulladni.
6/92 A kérdező kommentje:
Van egy mondás: "Az ördög nem alszik!"
https://www.youtube.com/watch?v=SiupR-aRO4A&ab_channel=Slaye..
2023. júl. 18. 01:16
7/92 anonim válasza:
#6 Nem, de neked muszáj lesz.Pihenni is kell.
8/92 A kérdező kommentje:
Meg olyan is van, hogy: "Jobb félni, mint megijedni!"
2023. júl. 18. 01:20
9/92 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm a bókot! Sajnos komoly a téma.
2023. júl. 18. 01:21
10/92 anonim válasza:
#8 Ezt írni is akartam.Na de rettegésben nem lehet élni.Én őszintén nem tartok ilyesmitől, de ha megölnének sem tudnám kikerülni a sorsom.Attól nem lenne jobb, hogy a maradék jó életem elcseszném az ettől való rettegéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!