Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » To mikortól mondanátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

To mikortól mondanátok azt, hogy egy nő vénlány maradt?

Figyelt kérdés

Mostanában sokan a harmincas éveik végén házasodnak, szülnek.

De a mai viszonyok között is, ha egy egy nő 40 évesen egyedülálló, nincs partnere, gyereke, helyette a kutyáját, macskáját dajkálja, akkor már reális, hogy vénlány marad, azaz nem lesz gyereke, családja. Ugye az, hogy összejön valakivel, gyorsan gyereket vállalnak már nem annyira reális, ugye?

2023. júl. 11. 20:11
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Nem szándékoztam darázsfészekbe nyúlni, úgyhogy légyszíves ne veszekedjetek.

Ami érdekel: egy nővel kapcsolatban hány éves kortól gondoljátok azt, hogy hát őneki akkor már valószínűbb, hogy nem is lesz családja, gyereke. Ennyi a kérdésem!

2023. júl. 11. 21:24
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugy 40-45 felett ha még nem volt neki semmi komoly, es emellet hosszu evek ota nem volt senkije, még alkalmija se, es nem is akar senkit.
2023. júl. 11. 21:43
 23/38 anonim ***** válasza:
78%

"Ami érdekel: egy nővel kapcsolatban hány éves kortól gondoljátok azt, hogy hát őneki akkor már valószínűbb, hogy nem is lesz családja, gyereke."

Nem, a kérdésed nem ez volt, hanem egy sokkal degradálóbb és idejétmúlt kifejezést használtál.

2023. júl. 11. 21:43
 24/38 anonim ***** válasza:
16%
23. Uhhh, az elérzékenyített ember. Szerintem meg nevén kell nevezni a dolgokat, a PC világ egy agyhalál. Esetleg nem érted mit kérdezett a kérdező?
2023. júl. 11. 22:11
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ami érdekel: egy nővel kapcsolatban hány éves kortól gondoljátok azt, hogy hát őneki akkor már valószínűbb, hogy nem is lesz családja, gyereke. Ennyi a kérdésem!"

Nem gondolom ezt, mert sok mindent láttam már. Nekem nem lesz gyerekem, mert nem akarok.

2023. júl. 11. 22:50
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Manapság sokan szülnek 4x korban. Sőt, otvenegy-ket évesen is első gyereket.

Véglegesen a hajó 50 körül megy el.

2023. júl. 11. 22:55
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy 40-es nőre már lehet mondani. De bunkóság. Ahogy férfiakat se illik ennyi idősen leírni
2023. júl. 11. 23:38
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Jó ideje nem hallottam senkit vénlánynak titulálni azt, aki x kora után sem volt házas és/vagy nem volt gyereke. Szerintem ez egy meglehetősen sértő és egyben olyan.. lesajnáló jelző, nekem legalábbis. Régen ezt leginkább azokra használták, akik NEM TUDTAK férjet "szerezni" és gyereket szülni. Mintha azt mondanád, hogy jaj szegény Julcsa a kutyának se kellett, vénlány maradt. Semmi szükség felcímkézni a másikat, mindenki úgy él, ahogy akar.

Sokan nem is akarnak egyáltalán gyereket és nem azért, mert nem találtak hozzá ideális jelöltet, hanem teljesen tudatos döntésből, mert a hátuk közepére sem kívánják pl. Na és? Ma már szerencsére nem azt a világot éljük, ahol az az egyetlen életút, hogy férjhez mész és szülsz.

2023. júl. 12. 00:15
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Inkább "idősődő" hölgyet mondanék a tényleg nagyon csúnya "vénlány" jelző helyett. (Talán úgy 50 év körül kezdődik...)

Nekem az idén vetődött fel először - 49 évesen - hogy komolyan összebútorozzanak velem. Ennek pedig kismillió oka lenne, hogy miért alakult így. De nem tartom problémának.

De toljuk már ki inkább 55 és 60 év közöttre. Magamról tudom, hogy lényeges apróságok is közrejátszanak abban, hogy így alakul...

2023. júl. 12. 03:25
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

Részben kicsit érthetetlen okokból ugyan, de a 36.-dik életévem táján kezdtem el gyorsabban vonzani a férfiakat. Azóta szinte csak sikerem van.

29-es szövegdobozba írtam.

2023. júl. 12. 03:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!