Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » To mikortól mondanátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

To mikortól mondanátok azt, hogy egy nő vénlány maradt?

Figyelt kérdés

Mostanában sokan a harmincas éveik végén házasodnak, szülnek.

De a mai viszonyok között is, ha egy egy nő 40 évesen egyedülálló, nincs partnere, gyereke, helyette a kutyáját, macskáját dajkálja, akkor már reális, hogy vénlány marad, azaz nem lesz gyereke, családja. Ugye az, hogy összejön valakivel, gyorsan gyereket vállalnak már nem annyira reális, ugye?

2023. júl. 11. 20:11
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
91%

Nem mondanám soha.

Ilyenkor bezzeg szeretjük a címkéket, mi?

2023. júl. 11. 20:13
 2/38 anonim ***** válasza:
17%
35 felett azért már esélyes arra, hogy macskás nővé váljon...
2023. júl. 11. 20:13
 3/38 anonim ***** válasza:
86%
#2: és mi van azzal, aki nem akar állatot tartani?
2023. júl. 11. 20:14
 4/38 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ilyen, hogy vénlány. Ezt 100 éve aggaták rá arra, akinek nem sikerült férjhez mennie 20-25 évesen.

Ma pont hogy az is reális, hogy akár 40 évesen is alapíthat bárki családot.

2023. júl. 11. 20:14
 5/38 anonim ***** válasza:
0%
Akiknek idősen nincs párja azokat eléggé kinézik
2023. júl. 11. 20:18
 6/38 anonim ***** válasza:
3%

4. Ja, meg az is reális, hogy októberben ültetnek paradicsomot a kertbe. Mindent időben... tudom, a 21-ik században az egó legyőzi a természetet... vagy mégsem?

40 évesen szülni? Akkor már minek? 25 évesen az ideális, de hát egy ilyen fantasztikusan egoista, kényelmes és szórakoztató világban minek egyáltalán szülni? Ugye?

Arról meg nem is beszélve, hogy romhalmaz családokban látott apa és anya modellel megalapozva, a szosöl média által kiteljesedve milyen szuper apák meg anyák lennének.

Inkább hagyjuk téma, utazgassanak, borozgassanak a naplementében, szedjenek naponta 10 fogamzásgátlót, csak gyereket ne csináljanak!

2023. júl. 11. 20:19
 7/38 anonim ***** válasza:
11%
Az egyidőben tartott tizenkettedik cica után.
2023. júl. 11. 20:21
 8/38 anonim ***** válasza:
81%

2: én huszonévesen is macskás nő voltam, a házasságom alatt is az voltam, a válásom után is az voltam és jelenleg egy macskás férfival élek együtt. 😀

Komolyra fordítva: én ismerek pár igazi vénlányt, akiknek tényleg soha életében nem volt párkapcsolata, vagy egy volt és úgy megutálta a férfiakat, hogy utána már nem keresett kapcsolatot. De ezek ilyen 50-60 éves nők, akikről tényleg ki lehet jelenteni, hogy már életükben nem lesz senkijük.

2023. júl. 11. 20:23
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
6: az megvan, hogy régen fogamzásgátlás hiányában a nők a klimaxig szültek, igen, negyven, ötven évesen is. Én böngésztem múlt századi anyakönyveket és az anyák nagy része negyvenes volt. Lehet, hogy a sokadik gyerek volt, sokszor új házasságban, mert az előző házastárs meghalt, de igenis szültek. Ja és az megvan, hogy Arany János szülei hány évesek voltak, mikor a költő született? Nagyszülők is voltak már, a gyerekük fiatalabb volt, mint az unokájuk. Mert régen ez így működött, a természet rendje EZ, pontosan meghatározott az emberi faj számára, hogy egy nő meddig szülhet - amíg termékeny. Az a természetellenes, hogy ezt holmi társadalmi normákkal be akarják szabályozni.
2023. júl. 11. 20:28
 10/38 anonim ***** válasza:
8%

9. Hogy idézzem ezt a unalmas, lerágott szlogent: Az "megvan" hogy ma az emberek kényelmi szempontok alapján élnek úgy ahogy? Az "megvan" hogy régen az embereknek volt akár 10 gyereke is, csak ebből 2-3 élte meg a felnőtt kort. Az "megvan" hogy ne keverjük már a szezont a fazonnal?

Az megvan hogy régen nem volt fodrász, műköröm, kozmetika, szolárium, jóga meg fittness stúdió, nem repkedtek a nők a pasijuk után Milánóba kávézgatni meg borozgatni a naplementébe, nem volt badoo meg tinder, ahol 100 meg 100 pasi közül választottak maguknak egyet estére? Sorolhatnám még, de felesleges, valószínűleg érted...

2023. júl. 11. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!