Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves leszek és eltérő életcélok miatt véget ért a második 3-4 éves kapcsolatom. Nagyon magam alatt vagyok, úgy érzem, hogy ennyi idősen már nincs esélyem, minden normális férfi foglalt, az olyan "ritkaságok" meg pláne akik hozzám hasonlóak vagyis?
Vagyis: nem akarnak gyereket és az ezzel járó felelősséget meg kötöttséget, viszont állatbarátok; szeretnek utazni szerte a világban és nyitottak más kultúrákra.
Nekem régen is az utazás volt az életcélom, sosem vágytam gyerekre. De aztán megismertem a párom, akibe beleszerettem, mert tetszett hogy talpraesett, megbízható, becsületes és szexuálisan is nagyon-nagyon vonzott. Ugyanakkor ő a nagyon a társadalmi normák szerint él, követi a tömeget, amiből én mindig is kilógtam, és az utóbbi hónapokban valamiféle kapuzárási pánik miatt felerősödött benne ez a siessünk, mert öregek vagyunk dolog és le van maradva a többiektől. (Igaz, hogy az elején megbeszéltük, hogy elítéljük a rohanást, mert aztán az elhamarkodott házasságok és gyerekvállalások mennek tömegesen tönkre... mégis ez lett a vége.)
Ó sokan kezdik így....
Évekig állítják határozottan, hogy ők gyereket soha nem akarnak semmilyen körülmények között. (ezért meg azért)
Aztán telnek az évek találnak egy tökéletes társdat...basszus még is jó lenne...
Ne emiatt ment gajra 3 kapcsolatom is. Mert változott a nők véleménye erről.
3, köszi. Gondoltam hogy majd ilyenek írják le a saját gondolatukat, mint te, és vigasztal a tudat, hogy nem vagyok teljesen egyedül. De úgy látszik a java válasz idiótáktól érkezett. :(
Pff 40-es gyerekes pasi 😂
Ismerem magam annyira hogy tudjam nem, NEM KELL GYEREK, de kösz hogy jobban tudod nálam csak mert volt részed pár éretlen kapcsolatban
Szerintem azt akarja tudni a Kérdező, hogy van-e olyan férfi, aki 15évre előre garantàlja, hogy a gyerekkérdésben nem gondolja meg magàt.
Kérdező: a pàrod közben lehet spermadonor, vagy elleneznéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!