Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne végre egy normálisabb, tartósabb kapcsolatom nőként?
Nemrég megismertem egy lányt, aki tőlem fiatalabb egy picit ugyan, és azt mondta, hogy neki most van a 2. barátja.
Ez kicsit rosszul érintett, mert akivel jelenleg ismerkedek, már a 8. srác lesz, ha majd szexre is sor kerül...
Nem is a szám a lényeg, mert egyébként egyik pasit sem szokta érdekelni, sosem kérdezik meg tőlem, inkább az a probléma, hogy bárkivel alakul valami, mindig csúnya vége lesz, és általában nagyon hamar, és nem tudok rájönni ennek az okára. Mindig az történik, hogy egyszerűen nem illünk össze, vagy nem úgy bánik velem a srác, ahogyan szeretném, eltünedezik pl.
Személyiségre már rengeteget fejlődtem, sokat tanultam ezekből a próbálkozásokból, és most először érzem úgy, hogy valóban normálisan tudok hozzáállni a másikhoz, de nem értem, hogy nekem ez miért ennyire nehéz?
Az elvárásaimmal nincsen baj szerintem, pár havonta mindig találok valakit, aki tetszik, és szimpatikus is, csak annyira szeretném, ha a mostani sráccal végre jól alakulnának a dolgok, de van bennem azért már gyanakvás meg kétség a múltbeli dolgok miatt, nem mondanám, hogy bárkiben is megbíznék. Ezt ugyan sosem szoktam kimutatni, vagy kimondani, de néha olyan érzésem van, mintha direkt menekülnék a nagyon komoly dolgok elöl, pont emiatt, mert egyébként nagyon féltem a szabadságomat.
Valaki van esetleg hasonló helyzetben? Az emberismeretemmel lenne baj?
24N
Erre szokták mondani, hogy ezekben az eseményekben te vagy a közös tényező, szóval arra kell rájönnöd mit csináltál rosszul. És ezt nem úgy értem, hogy nem feleltél meg nekik eléggé, vagy nem tűrtél eleget nekik, hanem hogy TE önmagaddal mennyire vagy/voltál kibékülve, mit engedtél meg magadnak és nekik, hol szabtad meg a határaidat.
Ha tudod hogy mit akarsz és mit engedsz meg, nem kell sokat keresned. Szerintem te még nem tudtad mit keresel egy kapcsolatban, mit vársz el, mit tudsz nyújtani, ezért sok mindent megengedtél, túl gyorsan belementél mindenbe kétségbeesésből, ők pedig ráéreztek erre.
Nekem 18 éves korom óta van komoly párom, azelőtt csak 2 futó kapcsolatom volt. Egyik se bánt velem jól, de eldöntöttem hogy nem állok le olyannal akivel nem érzem jól magam, nem tudunk jót beszélgetni. Sokan próbáltak lebeszélni erről, meg rádumálni hogy adjak nekik esélyt mert hátha jó lesz, de tudtam hogy mit akarok és nem értem be kevesebbel, szóval ezért is nem volt több exem, mert nem mentem bele kapcsolatba, ne adj isten szexuális viszonyba olyannal akivel nem voltam egy hullámhosszon.
Egyáltalán nem bántam meg, mivel megtaláltam azt akit kerestem, és azóta is boldog párkapcsolatban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!