Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok jóból maradhattam ki ha tizen évesen meg a huszon éves korom elején sem volt még kapcsolatom?
Én kicsit úgy érzem hogy kimaradtam valamiből ami nagyon jó lehet, hiány érzetem van. Meg attól is félek hogy emiatt nehezebben vagy egyáltalán sem fogok tudni barátnőt találni a továbbiakban.
De eddig nem volt lehetőségem egy lánynál sem, meg olyan elérhetetlennek érzem a lányokat. Nem vagyok önbizalommal teli sem annyira határozott egy eléggé elnyomva érzem magam, mert a legtöbb lány határozott rosszabb esetben még beképzelt is.
Igen.
Viszont még nem vagy elkésve.
Erős érzelmi kötődés, szerelem, szeretet, az, hogy van egy csodás nő/fiú akivel lehet jobbnál jobb programokat szervezni, közös hobbit élvezni, stb.
A szexen kívül ilyen apróságok...
Igen, ez nagy hiányosság, de majd csak akkor fogod megérteni, ha meglett az első.
Viszont az, hogy sokáig nem volt senkid megváltoztatja a hozzáállásodat. Nagyon fogod tudni értékelni azt, akivel összejössz. Ezt ő is érezni fogja és tisztelni benned. Ez saját tapasztalat, én is ilyen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!