Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnek 30 felett normalis kapcsolatot?
Te tipikusan az vagy, aki saját maga zárkózik el minden lehetőségtől, majd pedig jön dühöngni, hogy nincs semmi lehetőség.
Tudod, ez kb olyan, mintha én azt mondanám, hogy filmet akarok nézni. De a tévét nem vagyok hajlandó bekapcsolni. Moziba nem vagyok hajlandó elmenni, mert az pénzbe kerül, és még ki is kell mozdulni hozzá. Tableten, gépen, Netflixen meg elvből nem vagyok hajlandó filmet nézni, mert hát vannak ott fura filmek is. Majd elkezdek dühösen méltatlankodni, hogy egyetlen filmset sem tudok megnézni.
Nem tudom, hogy a vidék melyik részén élsz, de én azért elég kevés olyan hazai települést ismerek, ahonnan ne lehetne tömegközlekedéssel (vagy autóval) fél órán belül egy jóval nyüzsgőbb helyre eljutni. De hacsak nem tanyán élsz, még az sem lehetetlen, hogy településen belül, vagy a szomszéd faluban találj valakit.
Az internettel meg az a helyzet, hogy ugyanazok az emberek használják, akikkel mondjuk egy nagyváros utcáján találkozol.
De természetesen nem kötelező ismerkedni, és ilyen mogorva, befásult hozzáállással talán jobb is, ha inkább vénlány maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!