Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy találhatnék ilyen kapcsolatot? 20/L
Szingli lány vagyok, volt már kapcsolatom, de nem volt olyan jó. Van két pár a baráti körömben, akiket nagyon bírok együtt, olyat szeretnék mint valamelyik kapcsolat a kettőből, pedig nagyon ellentétesek. És eleve csak az egyik típusra van esélyem.
Amelyikre esélyem lenne, azt írom le előbb. Ők egy olyan pár, hogy nagyon aranyos, kedves, szende, csendes, szerény lány a barátnőm, és aki fiút fogott magának, az nem pont ilyen. Bár a srác is rendes, kedves, nem lenéző vagy ilyesmi, de nagyon karakán, magabiztos fellépésű, kicsit a megjelenése, a stílusa is tükrözi, szóval ő ilyen kemény srác. De amúgy nagyon rendes, rendesebb mint első benyomás alapján várná az ember. És nagyon jól bánik a barátnőmmel, annyira illenek össze. Olyan kis aranyos lány a barátnőm, pont kiegészíti egy ilyen belevaló pasi, aki a tenyerén hordozza, védelmezi.
Erre még úgy lenne esélyem, egy ilyen kapcsolatra, mert én is egy visszafogott lány vagyok. De ugyanakkor esélytelennek érzem, hogy egy ilyen srác belém szeressen. Nem vagyok olyan szép, cuki, ártatlan kisugárzású mint a barátnőm, akinek a pasija, elfejetettem írni, de amúgy szemtelenül jóképű.
A másik pár a baráti körömben, közülük a srácot ismertem előbb, hát ez a páros is nagyon szimpatikus, mondjuk erre nem lenne esélyem, mert nem vagyok olyan mint a lány, még kevésbé, mint a barátnőm az előző párosnál. Szóval a haverom ő egy nagyon rendes gyerek, nagyon jól is néz ki (régebben amíg egyedülálló volt, akartam volna vele járni), tanul, dolgozik, sportol, nagyon rendes, kedves, jóindulatú. Ő is magabiztos azért, de ő más típus. Nem hangoskodik, elvan a tudományával, de nem arrogáns vagy ilyesmi. Amikor felteszi a szemüvegét, különösen szexi lesz, valahogy neki jól áll. És a barátnője, hát ő az ellentéte. Vagány, belevaló csaj. Hangoskodik, színes tincsei vannak, folyton menni akar mindenhova, és megy is. Küzdősportot űz. Amúgy aranyos lány ő is ott belül, velem jóban van. Nem drogozik vagy ilyesmi, nem issza le magát a sárga földig, ő is egyetemre jár. De azért sokan furcsállták, hogy ők együtt járnak. Náluk a lány hódította meg a fiút, és nem fordítva, mint lenni szokott. És amúgy a srác sokáig volt egyedülálló, nem nagyon nyitott a lányok felé, pedig voltak akik küldtek jelzéseket neki (én is). Ez a barátnője, szokták kérdezni, hogyhogy azzal a sráccal jár (első pillantásra nem illenek össze). Mindig azt mondja, a férfiak szemét nézi először, és a haveromé egyből meggyőzte, eldöntötte hogy kell neki, és meg is hódította. Amikor meg a haverom van kérdezve, hogyhogy egy ilyen lánnyal van együtt, azt szokta mondani, hogy mert szereti. Amúgy ez a lány nem olyan szép, de bőven kompenzálja mással, és azért nem is csúnya.
Remélem nem lett túl zavaros. Csak ezt a kért párt mindig nagyon bírtam az ismerősi körömben, jó nézni is amikor együtt vannak mellettem, ahogy viselkednek egymással. Aranyosak együtt nagyon, látszik hogy oda vannak egymásért, én is egy ilyen kapcsolatot szeretnék. De nem vagyok olyan mint a haverom barátnője, sem mint a barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!