Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » To mikortól mondanátok azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

To mikortól mondanátok azt, hogy egy nő vénlány maradt?

Figyelt kérdés

Mostanában sokan a harmincas éveik végén házasodnak, szülnek.

De a mai viszonyok között is, ha egy egy nő 40 évesen egyedülálló, nincs partnere, gyereke, helyette a kutyáját, macskáját dajkálja, akkor már reális, hogy vénlány marad, azaz nem lesz gyereke, családja. Ugye az, hogy összejön valakivel, gyorsan gyereket vállalnak már nem annyira reális, ugye?

2023. júl. 11. 20:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

10.

Régen nem volt óvszer, ennyi. Nem véletlen, hogy ahol katona volt a férj, ott mindig 9 hónappal az eltáv után született a gyerek. Ez nem véletlen.

2023. júl. 11. 20:38
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Én arra reagáltam, hogy mi a TERMÉSZET rendje. Az pedig az, hogy a nők a klimaxig képesek szülni. Pont.
2023. júl. 11. 20:42
 13/38 anonim ***** válasza:
0%

12.

A kérdés, hogy mekkora a túlélési esélyük. Anno azzal "poénkodtak", hogy a szülés olyan, mint fej vagy írást játszani egy érmével. Vagy sikerül, vagy nem. Sokszor nem.

2023. júl. 11. 20:45
 14/38 anonim ***** válasza:
93%
Én inkább azt mondanám, hogy egy okos nő.
2023. júl. 11. 20:46
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
12. Oké, értem, ebben igazat is adok. Ami viszont probléma lesz az az, hogy egy 40 feletti nőnek nem lesz már annyi türelme, a férjének meg pláne. Pedagógus családban élek, első kézből látom és kapom a tapasztalatokat. Óvónőtől az egyetemi tanárig van nálunk minden. A leglátványosabb az óvoda és az alsó tagozat. Én erre reagáltam, a nő képes szülni, csak a felneveléssel lesznek a gondok. Egyedül elég nehéz lesz, a 40 feletti férfiak csak az elején lelkesek(már aki), 1-2 év után rájönnek hogy vége a szabadságnak, minden e gyerek körül forog. Rengeteg válás innen indul ki.
2023. júl. 11. 20:46
 16/38 anonim ***** válasza:
95%

Akkor tisztázzuk.

Régen igyekeztek a lányokat minél előbb férjhez adni. Nem volt ritka a 14-15 éves menyasszony sem. A nemesi körökben azért, hogy biztosan szűz legyen, és minél előbb szövetségre lehessen lépni a frigy által. A paraszti családokban azért, hogy ne kelljen tovább eltartani és etetni. A polgári családokban leginkább azért, mert a nászéjszakán lehetett először szexelni, és úgyse bírják ki a fiatalok évekig a jegyességet. Házasságon kívül gyereket szülni viszont nagy szégyen volt.

Egyenesen következik, hogy gyakorlatilag a nők az első udvarlóhoz hozzá is mentek, tini korban. Megélni egyedül pedig nem tudták, tehát a házasság egyszerű társadalmi kényszer volt.

Aki 20-25 évesen még vénlány volt, magyarul szűz, azzal valami gáz volt. Tehát nem is volt partnere, nem is lett, és el is kerülték. Ennek ellenére nem egy életrajzban lehetett olvasni, (ugye, történelem és irodalom órán, legalább), ahol a hölgyemény 2x évesen ment férjhez.

Ebben a formában ez a vénlány kifejezés nem értelmezhető. Szerintem összesen nem ismerünk 5 nőt, aki 30 évesen szűz lenne.

Olyat viszont elég könnyű találni, aki a negyedik X környékén szült először, és/vagy ment férjhez. De nem jellemző, hogy az első kapcsolata lenne.

Nem azt jelenti, hogy biológiailag optimális eset. Biológiai szempontból a gyerekvállalásra legjobb éveink a 17-21 közöttiek. De anyagilag és társadalmilag ez ma egyáltalán nem szerencsés.

Függetlenül attól, hogy nem pártolom a késői gyerekvállalást, ne mondjunk már ennyire általánosan ítéletet. Rengeteg 40+ szülőpár tökéletesen alkalmas gyereket nevelni, példaértékű a házasságuk, és rengeteg 20+ pár házassága nem ér egy kalap 💩T, miközben szülőnek is csapnivalók, és pár év után el is válnak. Nem korfüggő egyik sem.

2023. júl. 11. 21:03
 17/38 anonim ***** válasza:
96%
És boldogan leszek vénlány elnézve a mostani felhozatalt. Ha véletlenül pasizni támad kedvem, feljövök ide, elolvasok pár incel kérdést és rájövök milyen üdítő a férfi nélküli lét.
2023. júl. 11. 21:03
 18/38 anonim ***** válasza:
8%
17. Hát akinek a gyk az élete, meg a pipákra hajt, az meg is érdemli! Csak szólok, létezik a való élet is, bár gyanítom az neked túl fájdalmas lenne.
2023. júl. 11. 21:07
 19/38 anonim ***** válasza:
92%
Van életem, köszönöm az aggódást. Pár napja jöttem meg a csajokkal Barcelonából, két hét múlva megyünk Prágába. Az utazás, a tanulás és a munkám az életem jelenleg.
2023. júl. 11. 21:09
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
De mostmár kíváncsivál tettél. Hány pipám van? Mert én magamnál nem látom 😃
2023. júl. 11. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!