Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, nálatok ez szakítóok lenne?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem tinderen egy lánnyal, mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk. Megvolt az első randi, úgy érzem, el tudnám vele képzelni. De nekem volt közben egy másik nővel egy néhány hete tartó állandó szexkapcsolatom, ami akkor is tartott még, amikor mi már naponta beszéltünk tinderen. A kettőt nem akarom egyszerre, azt lezárnám, csak nem tudom, el kellene-e mondanom neki és mit szólna. Egyrészt nem voltunk együtt, nem is találkoztunk, addig élhetem az életem. Másfelől azt is gondolhatja, hogy ez így nem korrekt, mert már vele ismerkedtem még ha nem is találkoztunk. Ti elmondanátok? Szakítanátok, ha megtudnátok ezt ismerkedés vagy a kapcsolat elején?2023. júl. 11. 14:58
1/8 anonim 

válasza:

Szerinem elmondhatod, a szexkapcsolatot meg zárd le.
Senki nem neheztelhet így utána .
2/8 anonim 

válasza:

Mi értelme lenne elmondani?
Semmi köze hozzá
Bár mégis van értelme elmondani, mert ha ő azt várná el, hogy szakítsd meg a kapcsolatot MIELŐTT elkezdesz tinderezni, akkor valami nagyon nincs rendben a fejében(de ezért nincs értelme elmondani, mert 99% hogy nem így reagalna)
3/8 anonim 

válasza:

Én nem mondanám el. Ez még azelőtt történt, hogy tkp kapcsolat kialakult volna közöttetek. Ugyanakkor innentől kezdve ne létesíts szexkapcsolatot, mert most már jogosan venné megcsalásnak.
4/8 anonim 

válasza:

Nagyon egyszerű. Te szeretnéd tudni hogy mialatt ti még csak beszélgettetek őt más dugta?
5/8 anonim 

válasza:

Csak beszélgettek cseteltek? Együtt sem vagytok?
6/8 anonim 

válasza:

Én részemről úgy gondolom, hogy amíg nincs legalább szex a két fél között, addig ott nem lehet kapcsolatról beszélni. Ismerkedési fázisban nem tartozik senki hűséggel, hiszen az még nagyon képlékeny dolog. Az első randi még nagyon nem a kapcsolat kezdete.
7/8 anonim 

válasza:

Szerintem ezt nem kell elmondanod neki, hiszen ti még nem is találkoztatok akkor, így nem gáz. Nem hinném, hogy szakítóok lenne, ha megtudná (nálam nem lenne az), de lehet kicsit rosszul esne neki, mert már beszélgettetek és te közben mással szexeltél még. Emiatt én nem mondanám el inkább a helyedben. Esetleg ha szóbakerül, akkor ne hazudj róla, de magadtól ne hozd fel.
8/8 anonim 

válasza:

Ne menj már ennyire át papucsba. Még nem is jártok. Simán elijesztheted már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!