Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki őszintén, hogy én többet szeretnék tőle vagy még várjak?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, akivel pár éve ismerjük egymást (30F 27N). Nekem mindig is tetszett ő külsőre is belsőre is, de mikor megismertem (baráti társaságban) neki volt kapcsolata ami pár hónapja végetért. Én szeretnék vele kettesben is találkozni és kideríteni, csak barátként/kedves ismerősként tekint rám vagy többet is el tudna képzelni. De nem tudom, mennyire jó ötlet ez most. Úgy vettem ki a szavaiból hogy még nincs túl a szakításon, ami az önbizalmát is eléggé elvette és más gondjai is vannak (pl. lakáskeresés, most egyelőre a szüleihez költözött vissza, de onnan elég körülményes, időigényes neki a munkába járás). Szerintetek ennek ellenére próbálkozzak be és hívjam el randira? Vagy egyelőre várjak, hogy rendeződjenek a dolgai? Azt nehezen viselném, ha közben más valakivel elkezdene ismerkedni és összejönne, de elijeszteni vagy lerohanni se akarom.2023. márc. 18. 18:55
2/6 anonim válasza:
Lassan, de egyértelműen közelíts. Ajánld fel a segítségedet, vidítsd fel, nevettesd meg! Ha vevő rá, lehet nála esélyed.
3/6 anonim válasza:
El ne mond neki, onnantól érezni fogja, hogy ő irányít és véged
4/6 anonim válasza:
Tedd mérlegre, hogy vele szemben, mi az értékesebb, a barátsága, ami örök-lehet, vagy asszonykát próbálni csinálni belőle, ami főnyeremény-átok, de ezen lépéskor a barátság oda lesz, ha bejössz, ha nem;)
5/6 anonim válasza:
"Úgy vettem ki a szavaiból hogy még nincs túl a szakításon, ami az önbizalmát is eléggé elvette és más gondjai is vannak"
Én személy szerint egy kukkot nem szólnék.
6/6 anonim válasza:
Közeledj felé, talán az önbizalmát is helyre billentené, ha látná, hogy vonzónak találják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!