Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak, vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?
"Nem kell eltartania a családot, normál esetben ketten tartják el. Főleg, hogy egy fizetésből a túlnyomó többség nem tud eltartani egy családot."
Minden nő elvárja, hogy a férfi keressen többet, miközben ő a saját fizetését - ha egyáltalán dolgozik - elszórja hülyeségekre. Ergo a férfi tartja el a családot.
"A szex két emberről, kölcsönös kielégülésről szól, mindkét félnek "helyt kell állnia" az ágyban, ha azt akarják, hogy működjön hosszabb távon is a szex."
A gyakorlatban mégis az van, hogy ha a férfi nem jó az ágyban, akkor lúzer, és a nő teljesen jogosan hagyja el; míg ha a nő nem jó az ágyban, akkor milyen jogon várja el tőle a férfi, hogy bármit is csináljon, és ha elhagyja ezért, akkor minden férfi disznó.
"Nem kell kezdeményezni, ha nem akarsz. Én támogatom, hogy a nő is lehessen kezdeményező fél, csak az a gond, hogy sokan azért nem mernek, mert egyesek még mindig lehordják érte kétségbeesettnek, vagy egyenesen ribinek."
Soha nem hallottam még olyat, hogy ezért elhordanának egy nőt kétségbeesettnek vagy ribinek. Igaz, azt is egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan kapcsolatról tudok, ahol a nő kezdeményezett.
"Minden nő elvárja, hogy a férfi keressen többet"
Nem várja el minden nő, hogy a férfi keressen többet. Én sem várom el.
" miközben ő a saját fizetését - ha egyáltalán dolgozik - elszórja hülyeségekre. "
Ha egyáltalán dolgozik? A felnőtt nők túlnyomó többsége dolgozik. Te meg úgy beszélsz, mintha valami kisebbség lenne, akinek van munkahelye. Valahol a 60-as években maradtál le.
Azt, hogy ki hogy bánik a pénzzel, és mire szórja le, nem nemtől függ, hanem neveltetés, habitus, pénzügyi kultúra kérdése. Férfiból is ugyanannyi van, aki elszórja hülyeségekre és hó végére 0 ft van a számláján.
"A gyakorlatban mégis az van, hogy ha a férfi nem jó az ágyban, akkor lúzer, és a nő teljesen jogosan hagyja el; míg ha a nő nem jó az ágyban, akkor milyen jogon várja el tőle a férfi, hogy bármit is csináljon, és ha elhagyja ezért, akkor minden férfi disznó."
Egyszerűen csak hazugság.
Ha nem működik a szex, és javítani sem lehet rajta, akkor bármelyik fél jogos, hogy elhagyja a másikat.
Bár amilyen szinten vagy agyilag, lehet, hogy a "bármit csináljon" alatt olyanokat vársz el, hogy amit 1x is megengedett a nő másnak, azt köteles megengedni a jelenlegi partnerének is (ilyeneket szoktam látni az oldalon), vagy hagyjon olyat a férfi kedvéért, amitől hányingere van, vagy épp fáj neki. Ez nem ugyanaz a kategória, mint amikor a nő továbblép, amikor képtelen kielégíteni őt a másik, nincs orgazmusa.
"Soha nem hallottam még olyat, hogy ezért elhordanának egy nőt kétségbeesettnek vagy ribinek."
Francot sem érdekel, hogy személy szerint te mit hallottál.
De amúgy mondom, ez a kezdeményezés csak egy társadalmi begyepesedés. Az a helyzet, hogy sok férfi ész nélkül rámegy mindenkire, és lemennek akár kutyába is.
Én is úgy gondoltam, hogy ha egy férfi sehogy sem kezdeményez nálam, hiába keresem szándékosan a társaságát, akkor egyszerűen csak nem érdeklem.
Már megint kiderült, hogy az incelnek nem a fejével van baj. Vagyis igen, csak nem kívül, hanem belül.
Emberi jogokat elvenni nőktől - ez olyan alap degeneráltság, hogy az ember rá sem kérdez.
"Nem várja el minden nő, hogy a férfi keressen többet. Én sem várom el."
Hazudsz.
"Ha egyáltalán dolgozik? A felnőtt nők túlnyomó többsége dolgozik. Te meg úgy beszélsz, mintha valami kisebbség lenne, akinek van munkahelye. Valahol a 60-as években maradtál le."
Talán valamivel több nő dolgozik, mint a 60-as években, de még mindig nagyon sokan nem hajlandók.
"Azt, hogy ki hogy bánik a pénzzel, és mire szórja le, nem nemtől függ, hanem neveltetés, habitus, pénzügyi kultúra kérdése. Férfiból is ugyanannyi van, aki elszórja hülyeségekre és hó végére 0 ft van a számláján."
Férfiből is van ilyen, de messze nem ugyanannyi. Hány pár cipője van egy átlag nőnek és egy átlag férfinak?
"Ha nem működik a szex, és javítani sem lehet rajta, akkor bármelyik fél jogos, hogy elhagyja a másikat."
Most ezt mondod, de az ilyen témájú kérdéseknél habzó szájjal szidjátok a férfiakat.
"De amúgy mondom, ez a kezdeményezés csak egy társadalmi begyepesedés. Az a helyzet, hogy sok férfi ész nélkül rámegy mindenkire, és lemennek akár kutyába is."
Ami szintén a feminista propaganda eredménye. Az hiteti el férfiakkal és nőkkel egyaránt, hogy a nők értékesebbek, mint a férfiak.
"Hazudsz."
Max. édesanyád.
"Talán valamivel több nő dolgozik, mint a 60-as években, de még mindig nagyon sokan nem hajlandók."
Statisztikák nem ezt mutatják.
"Férfiből is van ilyen, de messze nem ugyanannyi. "
De igen, ugyanannyi, max. nem cipőket/ruhákat vesz.
Egyébként nekem is van költséges hobbim + sokat költök a megjelenésemre is. Ettől még ugyanúgy állom a megélhetésünk felét (rezsi, kaja), és a fizetésem ugyanakkora részét fektetjük be, mint a páromét.
"Most ezt mondod, de az ilyen témájú kérdéseknél habzó szájjal szidjátok a férfiakat."
Már leírtam. Az olyan kérdések, ahol szidjuk a férfit, nem úgy szoktak kinézni, hogy egyszerűen csak nem élvezi azzal a nővel a szexet, hanem konkrétan rá akar erőltetni a nőre olyan dolgokat, amiktől okádhatnéka van. Ez még mindig nem ugyanaz, mint amikor egy nő lelép azért, mert konkrétan nincs orgazmusa, vagy akár még odáig sem jut el, hogy benedvesedjen.
Nem sok ilyen kérdés van a női részről, ahol a nő azon pattog, hogy nem hajlandó a pasas valami olyanra, amit ő nagyon akar.
"Ami szintén a feminista propaganda eredménye. "
Fordítva. A feminizmus előtti idők maradványa.
"Az hiteti el férfiakkal és nőkkel egyaránt, hogy a nők értékesebbek, mint a férfiak."
Te meg azt próbálod itt nyomatni, hogy a férfi értékesebb, a férfinak több esze van, a nő lusta, a nő nem hajlandó dolgozni, a nő nem fogja fel a pénzügyi dolgok súlyát, stb. Hát, a lófszt. Nem vagytok ti sem értelmesebbek, értékesebbek. Az ember egyetlenegy faj, egyik nem sem értékesebb a másiknál. Az, hogy ki milyen, egyénfüggő.
Nekem sokak számára magasak az elvárásaim. Viszont mégsem vagyok magányos macskás nő , férjem van és gyerekem. De van egy szint igenis aminél lejjebb nem adtam és nem is fogom.
Nem kell hogy bmwvel mászkáljon, ne legyen palotája, ne tartson el, de legyen férfi. Férfi aki kinyitja előttem az ajtót. Aki nem fukarkodik a bókokkal, aki örül ha meglát és aki AKAR meghódítani. El akar vinni egy moziba, nem sz@roskodik egy strandbelépő árán, vagy egy szelet csokin. Férfi aki nem fél a közös jövőtől, aki az ágyban sem csak fekszik amikor helyzet van. Férfi az aki eléggé felnőtt már ahhoz hogy be merjen mutatni a szüleinek. Meg tud főzni néha egy vacsorát és nem csak elvárja tőlem. Aki ha kap egy wellness szállodába belépőt akkor engem akar vinni, mert én vagyok a NŐ az életében.
Lehessen vele tervezni közös életet, de ehhez a legfontosabb hogy ne legyen életképtelen ember . Legyen férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!