Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simon Petrikov kérdése:
Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak, vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 01:53
41/72 anonim válasza:
#38 Ez ilyen "te vagy a hülye" típusú visszavágás. Férfiakra nem igaz, amit írsz. Persze a tökéletes külsejű alfahímek, akiket te kizárólagosan férfinak tekintesz, megtehetik, hogy válogatnak.
42/72 anonim válasza:
Még mindig nem a külsőd a probléma hanem a nőkröl való gondolkodásmódod miszerint mindenki hibás a a sikertelenséged miatt csak te nem fogd már fel.
43/72 anonim válasza:
#42 Fordítva. Régen még elhittem azt a hazugságot, hogy a nőknek nem a külső a legfontosabb. Amióta megtapasztaltam, hogy a külsőm miatt nem kellek egy nőnek sem, azóta tudom, hogy az előbbi egy hazugság.
44/72 anonim válasza:
Nem a külső a legfontosabb a legtöbb nőnek, DE fontos. Mondhatni elengedhetetlen, hogy tudjon az ember vonzódni a társához. Csak önmagában nem elég.
Ezen hisztizni olyan, mintha azon vernétek magatokat minden nap, hogy megint feljött az a qrva Nap, már megint ott süt az égen, és megint csak x időben fog eltűnni.
46/72 anonim válasza:
#44 Szóval aki ronda, az mégiscsak esélytelen.
#45 Nem, de az alacsonyságom és a fejem miatt szoktak elutasítani.
48/72 anonim válasza:
#47 Meg a többi nőnél is, tapasztalat.
49/72 anonim válasza:
Vagyis azoknál, akikre nőként tekintesz.
50/72 anonim válasza:
"de az alacsonyságom és a fejem miatt szoktak elutasítani"
Elmondok neked valamit tudom hihetetlen lesz a számodra de NEM csak ezekből áll a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!