Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi vagy nő értékét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi vagy nő értékét mennyiben határozza meg, hogy mennyi partnere volt?

Figyelt kérdés
A partner szexre értendő öszességében.

2019. aug. 21. 17:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Akit esetleg sért, képzeletben tegye az érték szót idézőjelbe, mert elfelejtettem megtenni.
2019. aug. 21. 17:25
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Én egyik oldalról se érzem jó dolognak a dolgot. Bár én annyira nem is igazán vagyok szexmániás. F/2
2019. aug. 21. 17:28
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
*20
 4/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom. Annyi biztos, hogy nekem nem kell olyan nő, aki sok férfival feküdt le. Elundorít a tudat. Nekem is csak 3 barátnőm volt eddig. Nem attól lesz szexuálisan tapasztalt valaki, hogy boldog-boldogtalannal hempereg. Tudod, a minőség nem a mennyiség következménye, velejárója, függvénye stb. 31F
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem. Miért határozná meg ez? Alapból mi az, hogy "értéke", az "érték" (jó, nevezzük így) mindig a megfigyelő szemszögéből változik. Pl. egy adott embernek a párja akivel házas és tök jól megvannak tuti értékes, pedig lehet objektíven egy kopaszodó elhízott férfi és egy gömbölyded, felejthető arcú asszony a két fél. Egymásnak értékesek. Másoknak nem nagyon.

De tök mindegy ki mennyi emberrel feküdt le, ez nagyon nem meghatározó maximum egy szűk rétegben ami úgy a kocsma-szépségszalon-nőiújságfórumok és puatábor jellegű helyek világa.

6/19 anonim ***** válasza:
60%
Értékrendtől függ. Én azt tartom helyesnek, ha 2 ember csak egymással szeretkezik, szűzen mentem férjhez és a férjem életében is én vagyok az egyetlen nő. Nekünk ez fontos. Valaki meg kifejezetten annak örül, ha a párja hatalmas tapasztalattal rendelkezik és ez is teljesen rendben van.
2019. aug. 21. 17:30
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Semennyire.
2019. aug. 21. 17:30
 8/19 anonim ***** válasza:
22%
Semmi jelentősége szerintem.
2019. aug. 21. 17:31
 9/19 Lazy Lover ***** válasza:
25%
Nekem nagyon de úgy is letagadják a nők az ilyet
2019. aug. 21. 17:34
 10/19 anonim ***** válasza:
25%

Az emberek adnak értéket a dolgoknak, tehát van akinek számít az előző partnerek száma van akinek nem ez a mérce.

Általában a nőket éri kritika, ha több partnerük volt, míg a férfiakkal szemben nincs és nem is volt követelmény szinte a teljes szüzesség, még a nagyon vallásos országokban is a nőket büntették jobban, közel keleten a nő az egész családja jóhíréért felelős, azért is takargatják magukat, h minden gyanú felett áljanak.

2019. aug. 21. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!