Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi vagy nő értékét mennyiben határozza meg, hogy mennyi partnere volt?
Nem határozza meg az értéküket a partnereik száma. Inkább az, hogy hogy bántak a partnereinkkel. Ha egy férfi puas, red pilles vagy mit tudom én milyen manipulációval szed fel nőket, az nyilván undoritobb, mintha pl szűz lenne, vagy ha minden nap más partnere lett volna, akikkel nyílt és tisztességes volt.
Ugyanez nőknél, bár őket nagy divat a porba taposni, ha nem élnek a férfiaknak tetsző nemi életet.
Férfiaknál jó ha sok volt, mert bár a sok riasztó kicsit a nők számára, hogy le fogja cserélni, de a vonzósága, hogy "ez tudhat valamit" sokkal erősebb. Ezért legyeskednek a "nagykan" pasik körül tömegével a nők, ezért hrnceg ilyesmivel sok pasi. Persze ezt szinte mind tagadja, és le is fognak pontozni.
Fordítva nem lesz izgalmas a nő, így a megcsalás félelme érvényesül, ezért szokták a nők tagadni a számaikat.
En ugy vettem eszre hogy mellettem mindig a r.bi bnöimnek van parja akikröl messziröl virit hogy nem most kezdték. En meg a relative tapasztalatlan altalaban csal asszisztalok a flörtjeik mellett, amiket igen hosszu komoly kapcsolat mellett is üznek csak szorakozasbol.
Ha szakitanak kb 1 honap es mar van Komoly baratjuk. Aki el hal értük.
Szoval hogy az erkölcs az ma érték lenne. Hat komolyan nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!