Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi vagy nő értékét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi vagy nő értékét mennyiben határozza meg, hogy mennyi partnere volt?

Figyelt kérdés
A partner szexre értendő öszességében.

2019. aug. 21. 17:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem határozza meg az értéküket a partnereik száma. Inkább az, hogy hogy bántak a partnereinkkel. Ha egy férfi puas, red pilles vagy mit tudom én milyen manipulációval szed fel nőket, az nyilván undoritobb, mintha pl szűz lenne, vagy ha minden nap más partnere lett volna, akikkel nyílt és tisztességes volt.

Ugyanez nőknél, bár őket nagy divat a porba taposni, ha nem élnek a férfiaknak tetsző nemi életet.

2019. aug. 21. 17:46
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Tegyen szert tapasztalatra, legyenek szerelmei, kalandjai, flörtjei, de mértékkel. Pont mint a gombócevés.
2019. aug. 21. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Inkább a minőség számít mint a mennyiség. Azt senki nem fogja értéknek tartani szerintem ha lefeküdt 30 emberrel akik vagy kihasználták, vagy ő használta ki őket, vagy undorodott tőlük de a szex az kellett, vagy egófényezés miatt kellettek a partnerek stb. Viszont ha valakinek olyan partnerei voltak akik megbecsülték, tisztelték (egyéjszakásnál is fontos szempont), megütöttek egy bizonyos mércét, megfontoltan és ésszel választotta meg a partnereit és nem feküdt össze akárkivel akkor nagyobb értékről árulkodik a sok partner.
2019. aug. 21. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs összefüggés. Az ember élete alakul, ahogy alakul, fiatalon még nem feltétlenül van olyan érettségi szinten, önismeretét és általános emberismeretet, felelősségtudatot tekintve, ami aztán majd a jövőjében úgy fog csillogni, mint egy kivételesen jól sikerült szakdolgozat az egyetemi záróvizsgára. Nekem több partnerem volt, mint a férjemnek, voltak egyéjszakások is, kihasználások is, téves és félreismert remények is, lázadó tiniszerelmek is, de egyiket sem terveztem úgy, ahogy alakult végül. Én minden kapcsolatomnak úgy indultam neki, hogy ő lesz az első és egyetlen, aztán a nagy lóf...szt lett belőle az. Nekem eleve nem volt túl jó emberismeretem, naiv voltam mindig is és bizakodó, kellett jó pár pofára esés, hogy megtanuljam ezt az, ezek szerint sokak számára zsigerből jövő képességet. A férjemet már jól választottam, bár ott se sok agymunka volt a dologban :D Ő is ugyanúgy lehetett volna egyike a félreismert nagy reményeimnek, aztán végül szerencsém lett. Én emiatt nem ítélnék el senkit, mert nem csak az a két véglet van, hogy az ember vagy szüzen megy férjhez, vagy bulikban megdugatja magát a vécében olyanokkal, akiknek a nevét se tudja. Szerintem, bár a korábbi tapasztalatok hozzájárulnak a jelen személyiségünkhöz, maguknak a partnereknek a száma lényegtelen, az a fontos, milyen tanulságokat vont le a félresikerült kapcsolatokból. És emiatt szerintem semmilyen formában sem határozza meg a korábbi partnerek száma az ember "értékét". Kivéve, persze, ha ő maga értékként tekint erre vagy arra a múltra.
2019. aug. 21. 18:31
 15/19 A kérdező kommentje:
#14. Ha a férjed is tudja, hogy jó sok emberrel volt dolgod, akkor le a kalappal előttetek, de bevallom kicsit meglepne, ha tudná, mert ezt azért ösztönösen titkolni szokták, hiába szexuális forradalom, szabadszerelem és a többi. Elmondtad neki ?
2019. aug. 21. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

Férfiaknál jó ha sok volt, mert bár a sok riasztó kicsit a nők számára, hogy le fogja cserélni, de a vonzósága, hogy "ez tudhat valamit" sokkal erősebb. Ezért legyeskednek a "nagykan" pasik körül tömegével a nők, ezért hrnceg ilyesmivel sok pasi. Persze ezt szinte mind tagadja, és le is fognak pontozni.

Fordítva nem lesz izgalmas a nő, így a megcsalás félelme érvényesül, ezért szokták a nők tagadni a számaikat.

2019. aug. 21. 19:26
 17/19 anonim ***** válasza:
26%
#15 - persze, elmondtam neki, nincs miért titkolnom a múltam. Nem bánom egyik félresikerült kalandomat sem, és abszolút rábíztam a döntést, hogy neki ez belefér-e vagy sem. Most azért ne ilyen 50-100 fős focicsapatokat képzelj el, akik végigmentek rajtam, a férjemmel együtt volt 8 partnerem életem során, de nyilván vannak, akiknek ez is sok lenne. Összehasonlításképp, ő 3 nővel volt valaha előttem. Amiről kamuzott, mikor összejöttünk, felkerekítette ötre :D De a kapcsolatunk alapból őszinteségen és bizalmon alapul, így nyilván ő is elárulta később, hogy mi a helyzet.
2019. aug. 21. 19:30
 18/19 anonim ***** válasza:

En ugy vettem eszre hogy mellettem mindig a r.bi bnöimnek van parja akikröl messziröl virit hogy nem most kezdték. En meg a relative tapasztalatlan altalaban csal asszisztalok a flörtjeik mellett, amiket igen hosszu komoly kapcsolat mellett is üznek csak szorakozasbol.

Ha szakitanak kb 1 honap es mar van Komoly baratjuk. Aki el hal értük.

Szoval hogy az erkölcs az ma érték lenne. Hat komolyan nem tudom.

2019. aug. 21. 20:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem önmagában a szám meghatározó, hanem a hozzáállása. Hogy hogy jött ez össze, minek köszönhetően, stb. Sok férfi esik a számomra szinte javíthatatlan kategóriába (már elnézést), mikor lételeme a flörtölés szinte bárhol, és rendesen sajnálja, ha egyszer ki kell hagynia egy jó bigét ilyen-olyan oknál fogva. Óriási a különbség, mikor egy pasi ilyen, és ezért volt pl sok nője, vagy azért mert évekig nem találta az igazit, és közben bevállalt pár egyéjszakást, kielégítendő néha a vágyait. Viszont ha megvan A Nő, akkor onnantól csak ő érdekli. Én nőként erről a részéről tudok nyilatkozni, számomra ez képvisel némi értéket, illetve hogy alapból hogyan áll a nőkhöz.
2019. aug. 21. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!