Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Simon Petrikov kérdése:

Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak, vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?

Figyelt kérdés

2023. júl. 11. 01:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
0%

#49 Mindenkit nőnek tekintek, akinek puncija van és nem feminista.

#50 De ezek a legfontosabbak. Mindenféle testalkatú férfit látok nővel, de ronda fejűt vagy alacsonyt nem.

2023. júl. 11. 13:05
 52/72 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerinted mindegy h egy magára adó sportos férfi vagy egy magát totálisan elhanyagoló dagadt pasi próbálkozik...
2023. júl. 11. 13:08
 53/72 anonim ***** válasza:
84%

"#49 Mindenkit nőnek tekintek, akinek puncija van és nem feminista."

És mind jó is lenne neked társnak? :)

Amúgy egyáltalán tudod, hogy mi az a feminista? Ha igen, akkor mi a problémád vele? Szeretnéd másodrendűként tudni hivatalosan is a nőket?

2023. júl. 11. 13:09
 54/72 anonim ***** válasza:
0%

#52 Ha alacsony és arcra ronda, akkor igen, mindegy.

#53 Természetesen nem mind. Elismerem, elég magasan van a mérce nálam is: csak olyan nővel jönnék össze, aki értelmesebb, mint egy krumpli, és elviselhetőbb, mint egy sárkány. Ezeknek a kritériumoknak valóban nagyon kevés nő tud megfelelni.

Tudom, mi az a feminista: aki felsőbbrendűnek tekinti magát azért, mert nőnek született; aki minél több téren diszkriminálni akarja a férfiakat, aki szerint a férfiak azért vannak, hogy a nőket szolgálják. Szerintem érthető, hogy nem akarok senkinek a rabszolgája lenni.

2023. júl. 11. 13:11
 55/72 anonim ***** válasza:
84%

Hazugság, a feminista nem ezt jelenti.

"Elismerem, elég magasan van a mérce nálam is: csak olyan nővel jönnék össze, aki értelmesebb, mint egy krumpli, és elviselhetőbb, mint egy sárkány."

Milyen alapon? :) Te magad sem tudod ezeket nyújtani.

2023. júl. 11. 13:13
 56/72 anonim ***** válasza:
0%

#55 De igen, pontosan ezt jelenti, még ha mások is a jelszavak. Amíg nem volt feminizmus, addig volt egyenjogúság. A férfiaknak és a nőknek is voltak jogaik és kötelességeik, amelyek kiegyenlítették egymást. A feminizmus térnyerése óta a nőknek csak jogaik vannak, a férfiaknak csak kötelességeik.

A személyeskedésre nem reagálok, nem alacsonyodok le a szintedre.

2023. júl. 11. 13:16
 57/72 anonim ***** válasza:
77%

Ja, az egyenjogúság neked, ha az egyik fél nem szavazhat, nem tanulhat, nem lehet anyagilag független, és nem dönthet szabadon abban, hogy kivel és hogyan éli az életét. :D

Nem személyeskedés volt, hanem egy teljesen jogos kérdés.

2023. júl. 11. 13:19
 58/72 anonim ***** válasza:
0%

57

Minek akarsz szavazni ha nem látod át a politikád és biológiailag hajlamosabb vagy érzelmi döntésekre ami politikába nem való?

Minek akarsz egyetemen tanulni amikor az olyan szakterületeken még ma is esélytelen vagy ami ér is valami?

Minek akarsz anyagilag független lenni ha csak visszaélni tudsz vele?

Minek akarsz szabadon dönteni ha láthatóan ártasz vele a társadalomnak és saját magadnak is?

Az ilyenek testére mint te, szabadrablást kellene hirdetni a férfiaknak, annyira kártékony létforma vagy.

2023. júl. 11. 13:22
 59/72 anonim ***** válasza:
0%
#57 Miközben a másik félnek el kell tartania a családot, el kell mennie háborúzni, helyt kell állnia az ágyban, kezdeményeznie kell. Mindezek a mai napig a férfiak kötelességei, míg amiket te írtál, azok már nem igazak a nőkre.
2023. júl. 11. 13:23
 60/72 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell eltartania a családot, normál esetben ketten tartják el. Főleg, hogy egy fizetésből a túlnyomó többség nem tud eltartani egy családot.

A háborúzással úgy ahogy van, nem értek egyet, én a férfiakat sem küldeném el idegen pszichopaták döntéseire alapozva meghalni/más ártatlan férfiakat ölni, szóval ebben a témában nem én vagyok az az ember, akivel megvitathatod ezt a dolgot.

A szex két emberről, kölcsönös kielégülésről szól, mindkét félnek "helyt kell állnia" az ágyban, ha azt akarják, hogy működjön hosszabb távon is a szex.

Nem kell kezdeményezni, ha nem akarsz. Én támogatom, hogy a nő is lehessen kezdeményező fél, csak az a gond, hogy sokan azért nem mernek, mert egyesek még mindig lehordják érte kétségbeesettnek, vagy egyenesen ribinek. Esetleg a férfiak ne kezdeményezzenek boldognál-boldogtalannál, ne menjenek le kutyába azért mert kanosak, és akkor kiegyenlítettebb lesz a dolog. De ennek köze nincsen a jogokhoz, ezek begyepesedett szokások, és szerintem sem helyesek.

2023. júl. 11. 13:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!