Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak, vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?
Persze hogy lehetnek magas elvárásaik, bárkinek lehet az.
Én is kitalálhatom, hogy a Jason Momoával vagy a Bill Gates-szel szeretnék családot alapítani. Megtehetem, hogy mindenki mást elhajtok, de akkor az lesz a dolog vége, hogy egyedül maradok. Csak mert nekem Jason kell, még nem fog hanyatt-homlok iderohanni értem :D
"Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak"
Igen, létezik. Ez nyilván való, hisz férfiaknál is ugyanúgy megvan ez a jelenség.
"vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?"
Nyilván ők határozzák meg, hogy ki lehet velük, ellenkező esetben bűncselekményről beszélünk. De inkább úgy fogalmaznám meg, hogy eldöntheti ki NEM lehet vele, hiszen arra nincs befolyásunk, hogy valaki mellettünk legyen (mert azt neki is akarnia kell), arra viszont van, hogy kinek a társaságából nem kérünk.... többnyire.
A nőknek egyetlen igazán fontos elvárásuk van, amit abszolút jogonak tartok és támogatom:
Soha, semmilyen körülmények között, de ismétlem, soha nem akarnak kapcsolatba kerülni incelekkel.
Ez egy nagyon könnyen és következetesen tartható, jogos elvárás, tehát egyáltalán nem túl magas (normális, egészséges értékrendű férfiak esetében). Ezt teljes mértékben joguk van meghatározni.
Hogyne lehetnének.
Aztán max nem talál párt.
Pont úgy, ahogy a férfiaknál is ez van. Ott is nyugodtan lehetnek magasak az elvárások, max nem talál párt.
Ez ennyire egyszerű.
"Végül is igaz, mert aki nem elég jóképű vagy magas a nőknek, az az incel."
Nem, a 18-as összefoglalta, ki az incel. Kiegészíteném azzal, hogy az incel semmit sem hajlandó tenni magáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!