Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő elvárásai túl magasak, vagy ilyen nem lehet, mert a nők határozzák meg, hogy melyik férfi lehet velük?
Srácok!
Aki úgy jött össze egy csajjal, hogy nem akart vele lenni, az hívja a 112-t, ugyanis bűncselekmény áldozatává váltatok!
Semmi jogotok eldönteni, hogy mi a jó és mi a rossz elvárás, olyan szempontok alapján válogatunk, ahogy mi jónak látjuk. Max véleményetek lehet, de nem vagytok szellemi fölényben, hogy ki csak így kinyilatkoztassatok dolgokat, hogy "rossz dolgokban magas elvárás" meg stb. Soha nem fog érdekelni, hogy amit én elvárok, az néhány szerencsétlen szerint elvileg rossz.
Ja, és soha nem vártam el többet annál, mint amit nyújtani tudok.
Én csak azt várom el, hogy emberként viselkedjen, és engem is emberként kezeljen, de sajnos sokaknak ez sem megy.
Szerintem nincs magas elvárása a nőknek, sőt én azt látom, hogy sokan a legalapvetőbb minimumot várják el a férfiaktól, de ezt sem sikerül megugraniuk.
22. Szóval csak a nőknek lehet joga szidalmazni a férfiakat ha mondjuk egy túl csinos nőt akarnának maguknak de ha egy férfi megszól egy nőt, hogy túl anyagias az már tuskóság...
Érdekes...
#kettős mérce
24
"Kár", hogy én nem írtam ilyet.
Amúgy felőlem akarhat bármelyik férfi túl csinos nőt maga mellé, csak aztán ne jöjjön ide sírni, hogy magányos, és ne a nőket szidja, hogy milyen felszínesek, és, hogy ők teszik tönkre a társadalmat, és ne jusson a csiklókivágás, nő-újraelosztás, sem pedig a az utcai fogdosás és nemi erőszak gondolatáig, ne ábrándozzon olyan rendszerről, ahol nem választhat a nő magának párt (azért ezeket írom, mert rendszeresen írogatják itt egyesek). Szóval ne a világ alkalmazkodjon ahhoz, hogy neki nincs nője.
Nőtől sokkal kevesebbszer látni ilyet, ők inkább csendben macskáznak, ha nem jön össze top pasi, miközben ők ronda, kövér nők.
Nem hiszem, hanem tudom.
Mondom, az a kérdés, hogy milyen az a nő, akinek kell.
De amúgy nem tudom, mit vártok ettől a folytonos fejtegetéstől. Azt hiszitek meg fogunk sajnálni titeket? Vagy, hogy érzékenyítetek a témára, és azért majd valaki esélyt ad rondább csávóknak? Vagy, hogy olyan empátiarohamot kapunk, hogy kilobbizzuk nektek, hogy TB-re kapjatok prostit? Mit akartok egyáltalán?
#29 Magadnak is ellentmondasz: "Vagy, hogy érzékenyítetek a témára, és azért majd valaki esélyt ad rondább csávóknak?"
Tehát elismered, hogy most senki nem ad esélyt rondább csávóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!