Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel közösség által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel közösség által pénzelt projektben beindulna az AI tervezte, 3D nyomtatóval készülő sexrobotok gyártása, bezuhanna a nők iránti kereslet?

Figyelt kérdés
A munkájukban sikeres incelek indíthatnának egy ilyen startupot, amely forradalmasítaná a sex marketet, és végre megszűnne a nők pussy monopóliuma.

2023. júl. 7. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:

Elhagytak, nem kellettem nekik végül, vagy valaki más jobban kellett.

Így jártam. :D

2023. aug. 7. 08:46
 82/86 anonim ***** válasza:

#81: Ezt kifejthetted volna jobban.

Nem lehet, hogy alapból van egy ilyen személyiségbéli dolgod, hogy ahogy fogalmaztál is, jobban értékeled, ha valakinek negatívból pozitívba változik a véleménye rólad, tehát mivel nem volt irányodból az a felhőtlen szerelem, csak úgy elvoltál velük, ezért inkább ők hátráltak ki a kapcsolatból?

Legalábbis én se szívesen lennék olyan nővel kapcsolatban, akinek kezdetektől fogva nem én vagyok az adonisz álompasi, mert tudom, hogy csak az érdeket nézi. Ha amúgy ezt leszámítva optimális a kapcsolat, akkor elvagyok vele, amíg nem jön jobb (egy olyan aki szerelmes belém), de sosem tudnék olyan nőben megbízni, aki nem szerelmes belém, csak úgy elvan velem. Szorosra pedig semmiképp sem fűzném vele, feszengenék a családja előtt meg minden, mert tudom, hogy csak egy kiegészítő vagyok az eletében.

2023. aug. 8. 02:00
 83/86 anonim ***** válasza:

Igazából én nem érzem, hogy jobban értékelném, ha valakinek negatívból pozitívba változik a véleménye rólam, de pszichológiai kutatások ezt igazolják (Elliot Aronson: A társas lény c. könyvében írnak erről).

A részemről felhőtlen szerelem volt. Az igaz, hogy nem voltak számomra a kezdetektől fogva az adonisz álompasik, de egy "10/10-es chad" sem lenne az, mert a külső önmagában egyszerűen nem tud megfogni, nekem hosszabb ismeretség kell, és csak úgy tud kialakulni érdeklődés. Látok én is olyat, hogy külsőre álompasi, és látom azt, hogy esztétikusan néz ki, de valahogy nem tud megmozgatni.

Ezeket a férfiakat (összesen 2 személyről beszélünk) teljes szívemből szerettem, nem csak elvoltam velük. Ők nem akartak végül semmi komolyat tőlem, bár bejöttem nekik és volt is románc, de nem voltak szerelmesek.

Persze lehet valaki azt mondja, hogy a részemről sem volt igaz szerelem, mert az sosem múlik el, nekem szerencsére több év után sikerült túllépnem. Mindenesetre nagyon erős érzelmeim voltak.

Abszolút egyetértek veled, én sem szeretnék olyannal lenni, aki csak elvan velem, bár amikor ennyire szerelmes voltam, talán még abba is belementem volna, mert annyira nem akartam elveszíteni az illetőt. :(

2023. aug. 8. 11:11
 84/86 anonim ***** válasza:

#83: A lényeg röviden és tömören megfogalmazható. Az individualizmus kibékíthetetlen ellentétben áll a másik személy feltétel nélküli elfogadásával, emberi mivoltának tiszteletben tartásával, ez pedig a társadalom minden részén jelen van.

Állam és állampolgár között.

Munkáltató és munkavállaló között.

Szülő és gyerek között.

És végül barátok és párok között.

Ha valaki ezt nem érzékeli, az vagy nagyon vak és naiv vagy hazudik, nagyon ritka, tényleg nagyon ritka esetben pedig rendkívül szerencsés, hogy mind az ő személyisége ennyire kompatibilis és az élet is olyan lapokat osztott számára, hogy ennyire hasonló személyekkel hozta össze a sors minden területen.

És ez nem azért van, mert rossz emberek lennénk, hanem mert még elméleti síkon sem valósulhat meg az élet minden területén az, hogy két vagy több résztvevő fél teljes mértékben elégedett legyen és ezen nem segít sem egy mesterséges kommunista elmélet, hogy mindenki patikamérlegen egyenlően részesüljön a tortából, de a kapitalista módszer sem túl jó, mert nagyon keveseknek jó igazán és nagyon nagy a piramis alja, csak éppen pontosan ezért olyan stabil, mert a piramis ritkán borul fel, még ha kívülről segíteni is akarnak neki és ha véletlenül felborul is csak újabb piramis lesz belőle csak másik oldalra kerül az alja és a csúcsa meg a többi oldala.

És akkor még csak tárgyakról, élettelen dolgokról beszéltünk, nem pedig emberi lényekről, akikre szintén vágyakozunk.

Bonyolult ez az egész. A teljesen emberszerű robotok egy újabb lépcsőfokot jelentenek a jóléti skálán, mint anno sok más, mezőgazdaság, elektromosság, iparosodás, technológiai forradalom...

Az élet pedig ugyanúgy fog menni tovább. Ugyanúgy megmarad a feelingje az eredetinek, de ahogy egykor a vadászat a túlélést jelentette, ma meg már egy szűk elit szórakozása, egykor a házépítés alap volt a túléléshez, ma egy szakma a sok közül és még csak nem is a legjobban fizető vagy legnagyobb presztízsű, egykor olyan emberek munkaköre volt alapvető, akiket a technológia és az internet rohamosan néhány év vagy 1-2 évtized leforgása alatt szinte teljesen feleslegessé tett.

Nem kell forradalmat látni mögé, de a jelentőségét sem elbagatellizálni. Huhogni miatta, hogy majd a perverzek jól kiélik magukat és még perverzebbek lesznek annyira fogja megállni a helyét, ahogy a rockzene istentelen és sátánistákat szabadít a Földre vagy, hogy az erőszakos videojátékok majd pszichopata sorozatgyilkosokkal árasztják el a Földet. Kb. semennyire.

2023. szept. 5. 22:00
 85/86 anonim ***** válasza:
100%

Hangsúly ezen: "Ha egy incel közösség által pénzelt projektben beindulna az AI tervezte, 3D nyomtatóval készülő sexrobotok gyártása"

Áldásom rátok. Ha nem a becsületes emberek adóforintjaiból megy akkor azt csináltok amit akartok.

2023. szept. 5. 22:15
 86/86 anonim ***** válasza:
11%

"a becsületes emberek"

Na igen, ez az aminek kb. mindenki mondja magát, a valóságot... pedig max valami emberfeletti lény láthatná, a sok mocskos kis titkot, a "becsületes ember" felszín alatt.

2023. szept. 10. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!