Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rejti el valaki az Instagram sztoriját előlem?

Figyelt kérdés

Az adott illetővel véget ért a viszony, de ismerősnek megmaradtunk, nem töröltük egymást.

Engem mégis zavar a tény, hogy ezek szerint ő is foglalkozhat még velem, mert megnézegeti az Instagram sztorijaimat, viszont az övéit elrejtette. Pár napja azt vettem észre, hogy megint látom, most megint nem.

Lehet játszadozik velem? Vagy nem tudatosan csinálja? Valahogy nekem ehhez a játékhoz se kedvem sem időm, de annyira azért megfogott ez az ember, hogy még mindig ezzel foglalkozom.

2023. ápr. 20. 09:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem csak te foglalkozol vele, ő már mások miatt van fent.
2023. ápr. 20. 10:17
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Ne pazarold rá az idődet.
2023. ápr. 20. 10:18
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem igen csak játszadozik. A lezárás is olyan volt, hogy kb minden ajtót nyitva hagyott.
2023. ápr. 20. 10:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor az nem volt lezárás.
2023. ápr. 20. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Te becsukhatod az ajtót, és akkor már megnyugodhatsz, nem tud szórakozni veled.
2023. ápr. 20. 11:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Megjegyzes: tudja, sejti h nem kozombos szamomra. Ennek mar jelet is adtam parszor. Es itt most nem egy nyalas jaj de szeretlek imadlak meg igy is h dobtal kaliberu uzire kell gondolni. Hanem szimplan csak erdeklodtem h mi ujsag vele.

Most mar egy jo ideje nem irogatunk, de ezt a kis jatekat felfedeztem. Szerencse, hogy annyira otthon vagyok a social media rendszerekben, hogy tudjam h az illeto elrejt-e valamit elolem vagy nem. Es egyszer elrejti, maskor megjeleniti.

2023. ápr. 20. 11:54
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Talán nem rak ki állandóan sztorikat.

Mit foglalkozol vele? Ne nezegesd.

2023. ápr. 20. 12:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Édes istenem, nem mindegy mit csinál ?

Ha szakítottatok, akkor mit hülyíted magad azzal hogy őt lesed, figyeled ?

2023. ápr. 20. 14:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Vannak emberek, akik szeretnek ezen gondolkodni. Most mit kell édes Istenemezni emiatt. Csak feltettem egy normál kérdést. :)
2023. ápr. 20. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sokféle oka lehet, hogy variál a sztorikkal, de nem feltétlenül gondolnám, hogy "játszadozik" veled, a szó negatív értelmében. Az, hogy a sztorikról nem állandóan és következetesen letilt, hanem szűri, hogy mit láss, mit nem, mindenképpen azt jelenti, hogy valamilyen szempontból még fontos neki a véleményed.

Nem tudom, hogy váltatok el, így nem igazán tudok tippelni rá, hogy mi lehet mögötte, hiszen kvázi bármi lehet. Onnantól kezdve, hogy szeretne rád jó benyomást tenni (és csak olyan képeket kitenni, amik tetszenének neked és azt juttatja eszedbe, hogy de szerettem ezt a lányt/fiút - azokat meg, amikkel annyira nem elégedett inkább elrejti) - egészen odáig, hogy már továbblépett és nem akar megbántani, ezért elrejti azokat a sztorikat, amikből azt érezhetnéd, hogy ezt az orrod alá dörgöli.

Persze más okok is lehetnek, például, hogy egyszerre tömegesen majdnem mindenki elől elrejti a sztorit, mert csak X emberrel szeretne megosztani egy élményt, belső poént. Vagy highlightba akar tenni valamit, amit már korábban megosztott, és nem akarja újra rendesen kitenni, ezért abszolút mindenkit letilt a sztorijairól arra az időre. Fene se tudja, nekem is vannak sztorik, amikről letiltok embereket, mert csak azoknak releváns pl. akikkel egy országban lakunk, és nem akarok a többieknek unalmaskodni.

Persze ezek a dolgok azon is múlnak, hogy hányan követik, mert nyílván ha 50-en, akkor könnyebb ilyenekkel variálni, és jobban van hozzá ideje, kedve az embernek, mintha 12.000-en.

Az mindenesetre biztos szerintem, hogy nem vagy neki semleges :)

(Én is csinálok egyébként hasonlót, de abszolút nincs üzenetértéke részemről a másik felé direktben magának a tiltásnak-feloldásnak. Mármint eddig a posztig sosem jutott eszembe, hogy esetleg egyáltalán észrevehető, hogy valamikor letiltom sztoriról, valamikor nem. Szóval nem "játszadozni" akarok vele. Egyszerűen csak van köztünk egy hasonló kapcsolódás, mint ami nálatok lehet, és bizonyos konkrét okokból vannak sztorik, amiket nem szeretném, hogy lásson, másikakat pedig szeretnék megosztani vele.)

2023. máj. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!