Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért oldhatta fel nekem a sztorijainak a korlátozását?
Figyelt kérdés
Szakítottam egy sráccal, aki kb. egy hónapig elrejtette számomra a sztorijainak a láthatóságát. Most csekkoltam, és megint fel van oldva.
Nem beszélünk már, de ezen meglepődtem. Mi lehetett az oka? Most már nem érdekli? Feltűnt, hogy nem kerestem, és gondolja nem akadok majd ki?
2023. ápr. 17. 21:17
1/9 anonim válasza:
Melyik platform? Insta vagy snap?
2/9 Jani Belucci válasza:
Ha annyira érdekel, akkor kérdezd meg tőle. De szerintem el kéne engedned, és nem ilyen apró hülyeségeken rugózni.
3/9 A kérdező kommentje:
Insta
2023. ápr. 17. 21:33
4/9 anonim válasza:
Talált magának mást és már nem zavarja ha látod hogy mit rak ki a storyba. Ergo túllépet rajtad.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy kb sosem rakott ki semmit. Szal teljesen inkonzisztens, amit csinál.
2023. ápr. 17. 21:54
6/9 anonim válasza:
Akkor meg b@szogatni akar ezzel. És úgy néz ki hogy elérte a célját mert máris felkeltette az érdeklődésedet
7/9 A kérdező kommentje:
Megneztem a Tinderet, szerintem nincs uj csavoja. Meg a biojat is frissitette egy nevetseges idezettel. 😂 Azert ilyenkor megnyugodok, hogy nem velem volt a baj.
2023. ápr. 19. 11:04
8/9 A kérdező kommentje:
Most rámentem megint, és megint elrejtette a történeteit. Nem tudom mi a célja.
2023. ápr. 19. 15:16
9/9 anonim válasza:
Sokat könnyít az életeden ha nincs instagramod meg hasonló szarjaid :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!