Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az INDEX fórumon a Koleszos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az INDEX fórumon a Koleszos homoszex élmények topik sztorijai igazak lehetnek? Miért van ma már alig új történet?

Figyelt kérdés

Régen rengeteg érdekes történet volt. De vajon mennyi lehet ebből igaz?

Nehéz elhinni, ma is, de főleg régebben, hogy kollégiumban (még felsőoktatási is, hát még középsulis) valakik csak úgy kalandba keveredtek, fel merték vállalni magukat.

Reálisan nézve mindenki érti...

És a másik kérdés, hogy miért van, hogy régen rengeteg történet, hozzászólás volt, ma meg évente van egy oldalnyi összesen?

Tíz éve még sokat olvastam a topikot és nagyon jó volt, de ma már teljesen elhalt.

Vagy ma már az internetes fórumok általában így jártak?

Akinek van kedve és van sztorija fiatal korából, nyugodtan írja meg oda. :))

#fórum #index #kollégium #koleszos homoszex élmények
2021. nov. 28. 09:26
 1/9 A kérdező kommentje:

Természetesen ez a topik az:

[link]

2021. nov. 28. 09:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért van már kevesebb új, mert nehéz újat kitalálni. Ezeknek felé kamu szerintem.
2021. nov. 28. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki elmondta a magáét :( van kedvenced?
2021. nov. 28. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Már nem népszerű a fórum. Régen a meleg témák is pörögtek de már csak öregek járnak oda. Tiniként mikor jártam fel is öregekkel volt tele. Szerintem a nagyja kamu.

Ahogy remélem ezeknek is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

2021. nov. 28. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazak.
2021. nov. 28. 23:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az index foruma mar regen tul van a fenykoran, senki nem latogatja szinte, ezert nem porognek mar a hozzaszolasok. Emlekszem ugy 15 eve naponta latogattam az index forumait. akkoriban volt ott elet.
2021. nov. 29. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ma már inkább a tinder, romeo a nyerő.
2021. nov. 29. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ma már csak a kamus papák járnak oda...
2021. nov. 29. 16:23
 9/9 A kérdező kommentje:

nem is ismerkedni gondoltam ott, az tényleg nagyon alja aki még 2021-ben fórumokban keres. Én sem értem őket.

Hanem sztorik megosztása mint amit a címe is.

A Tinder, Romeo, Grindr ezt nem váltja ki.

2021. nov. 30. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!