Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rejti el valaki az Instagram sztoriját előlem?
Az adott illetővel véget ért a viszony, de ismerősnek megmaradtunk, nem töröltük egymást.
Engem mégis zavar a tény, hogy ezek szerint ő is foglalkozhat még velem, mert megnézegeti az Instagram sztorijaimat, viszont az övéit elrejtette. Pár napja azt vettem észre, hogy megint látom, most megint nem.
Lehet játszadozik velem? Vagy nem tudatosan csinálja? Valahogy nekem ehhez a játékhoz se kedvem sem időm, de annyira azért megfogott ez az ember, hogy még mindig ezzel foglalkozom.
Igazabol nem latom h barmit is megosztott volna. Annyit lattam, hogy egyszer eltunnek a highlightok, masszor megint latom oket. Olyan is volt, hogy csak bizonyos highlightokat lattam.
Hat, februarban mondta ki h ne melyuljon el a kapcsolat köztünk, mert ket masik orszagban vagyunk. En ugy erzem h kb harom honap kellett mire feldolgoztam ezt. Azota ket honapon at meg volt egy minimalis beszelgetes. Majd beghostolt par napra, majd megint irt. Mire en reagaltam, utana megint csak sok nappal kesobb irt vissza. Amit en mar csak egy like-kal illettem. Ez volt kb az utolso kommunikacionk.
Most vettem eszre, hogy torolte a Tinder beszelgetest. Instan es Facebookon tovabbra is ismeros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!