Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel közösség által...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel közösség által pénzelt projektben beindulna az AI tervezte, 3D nyomtatóval készülő sexrobotok gyártása, bezuhanna a nők iránti kereslet?

Figyelt kérdés
A munkájukban sikeres incelek indíthatnának egy ilyen startupot, amely forradalmasítaná a sex marketet, és végre megszűnne a nők pussy monopóliuma.

2023. júl. 7. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
100%

50, ha hátulról hiányzik, meg nem vakítóna fehér, az nyilvánvalóan pont nem számít a külső megítélésénél. Hiszen egyikről nincs ifnormációja a nézőnek, a másik meg természetes. Soha senkit nem utasítottak még el olyan indok miatt, amiről nem is tudott:D A vakítóan fehér fog meg csak azoknak szép, akik nem tudják mennyire egészségtelen. De egyébként léteznek sima fehérítős fogkrémek, az meg nem költség...

Szóval ezzel a fogsor dologgal egyételműen acsak terelsz, teljesen értelmetlen volt behozni.

Pszichológus ja, tény, hogy vidéken nehezebb hozzáférni, ezt aláírom. Az a 20-25 az igazából 10-15. Tudom, mert én is fizetem:D

De... ez indok? Mármint nekem inkább kifogásnak tűnik. Van egy problémám de nem oldom meg mert nehéz megoldani. De a probléma nagoyn zavar, konkrétan az egész életemet kukáznám miatta, de mivel nehéz megoldani, inkább nem megyek utána.

Akkor valószínűleg nem fáj eléggé.

2023. júl. 11. 09:46
 52/86 anonim ***** válasza:

51.

Majd ha te kifizetsz ezzel járó minden költséget nekem, akkor majd igen.

2023. júl. 11. 09:57
 53/86 anonim ***** válasza:

52, továbbra is, a szexrobot drágább lenne, ráadásul azt egyben kellene kifizetni, szóval az bővne nagyob anyagi teher minden szempontból:D

Szóval ez sem érv a robot mellett, a fejlődés ellen.

2023. júl. 11. 10:04
 54/86 anonim ***** válasza:
0%

53.

Ha a külsőd rossz, járhatsz 500 évig is pszichológushoz, max vidámabban fogod fel, hogy ugyanott vagy, mint aki nem jár.

A nagy kereslet miatt egy idő után lemenne az ára, mint a plazmatévéknek, mobiltelefoknak.

2023. júl. 11. 10:06
 55/86 anonim ***** válasza:
75%
54, azt én értem, csakhogy azoknak, akik azt hirdetik, hogy rossz a külsejük, legalább a felüknek semmi gond nincs a külsejükkel. Alacsony önbecsülés, tstképzavar, komplexus, az van nekik, nem rossz külsejük.
2023. júl. 11. 10:15
 56/86 anonim ***** válasza:
45%

55.

Ezt pedig pszichológus sem fogja tudni megoldani, az esetek nagytöbbségében. Lehet évekig járni, fizetni az elég magas beugrót, aztán úgysem történik semmi változás. Nem is logikus, hogy majd "varázsütésre" kétszer annyit keres majd az ember, meg hirtelen szépnek látja magát (meg a környezete is), mindenben sikeres lesz, állandóan vidám, a viccek mestere stb.

2023. júl. 11. 10:17
 57/86 anonim ***** válasza:

56, te miről beszélsz?

Hogy jön a fizetés és a humorkodás ahhoz, hogy valakinek testképzavara, alacosny önbecsülése vag ykomplexusa van?

Hogy jön a varázsütés az évekig tartó terápiához?

2023. júl. 11. 10:20
 58/86 anonim ***** válasza:
45%

57.

Akkor meg mi értelme?

2023. júl. 11. 10:21
 59/86 anonim ***** válasza:

58, annak hogy meggyógyulj?

Esetleg az, hogy normális, egészséges életet akarj élni és ne tárgyakat kelljen társadnak tekintened:D

2023. júl. 11. 11:37
 60/86 anonim ***** válasza:
0%

59.

Én nem hiszek abban, hogy meglehet gyógyulni. Legalábbis fizetős pszichológusnál biztosan nem, neki érdeke, hogy minél tovább járj és meglegyen a fizetése.

2023. júl. 11. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!