Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel közösség által pénzelt projektben beindulna az AI tervezte, 3D nyomtatóval készülő sexrobotok gyártása, bezuhanna a nők iránti kereslet?
60, akkor te biztos, hgoy nem is fogsz.
Aki meg akar gyógyulni, az meg tud, de legalábbis létre tud hozni egy funkcionáló életet.
A szexrobot az az inceleknek, ami a drog a függőknek. Azzal, hogy odaadod nekik, nem fogd tudni megoldani a betegséget.
61.
Mondjuk én személy szerint aszexuális vagyok, így engem ez a téma nem érint, csak az elv a dolog mögött. Mondjuk ha rajtam múlna, akkor az eutanázia volna az első, amit lehetővé tennék. Én élnék is a lehetőséggel, akár ebben a percben is.
62 Aham
És miért akarsz meghalni? Ha valami olyasm miatt, mer tnem élvezed az életet, nem lehetne érdemesebb abba az irányba haladni, hogy esetleg ezen változtass, ne pedig az érzésnek engedelmeskedve inkább meghalni?
Csak az elv érdekel. Számomra sosem tűnt megoldásnak egy betegség diktálta késztetést kielégíteni, mivel kb soha nem az van, hogy kielégül a késztetés és megszűnik a probléma, max az, hogy egy rövid időre elmúlik a késztetés és valós örömöt amúgy nem is nagyon okoz a kielégülés.
63.
Érdemesebb lenne persze, de nincs rá pénzem. Ahogy nagyjából semmi másra sem. Klisésen mondhatnám azt is, hogy "már túl késő". Előtte meg idő nem volt rá a szarul fizetett munka mellett.
Hát nyilván ez egy másik problémát vet fel amire szintén létezik megoldás ami valószínűleg további problémákat vet fel. Amikre szintén van megoldás.
Persze ehhez kemény akarat kell és kitartás. Dehát igazából a legtöbb ember élete ilyen.
65.
Ha van is, nagyon jól titkolják. Kivéve ha az a napi 20 óra kőkemény munka valami kőtörő-üzemben, az csak simán nem menne.
67.
Na ez az, amire sosem volt pénz. Mielőtt ilyesmikkel jönnél: alkoholra, cigire, drogra sosem költöttem.
88, hát pedig a diplomát is állja az állam, meg az első szakmát is.. Oké, a diplomát csak ha legalább átlagos szinten vannak a jegyek, de a szakmát minden esetben.
Ha meg erre nincs pénz, hogy lenne pénz szexrobotra?
69.
Nekem nincs rá szükségem, írtam fentebb, hogy aszexuális vagyok, nincsenek nemi vágyaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!