Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért teszik ki az autóikat a közösségi médiába?
Figyelt kérdés
Most épp láttam Facebookon, hogy kint van borítóképnek egy autó, meg sokszor látom, hogy profilkép is egy autó, sőt, amit láttam az kb egy 4-500 ezres autó, semmi extra, full fapad....
Én nem tenném ki, még ha drága autóm is lenne, de nem értem az indíttatást ebben, hogy oké kiteszi, de akkor az legyen egy drága autó, ne egy ilyen harmas golf 2000-ből.
2023. jún. 13. 21:15
1/18 anonim válasza:
Vannak olyan közegek ahol akkor vagy valaki ha mutogatod a dolgaidat.
2/18 anonim válasza:
Jobb nintha félmeztelen nőket tennének ki.
Nem tudják mit tegyenek ki. Egy auto az ugy pasis is meg valamit ad.
Virágot meg tájkéoeket se fognak választani.
4/18 anonim válasza:
Van, aki egyszerűen büszke rá, hogy elérte és megszerezte az autóját és jogosítványat. Szerethet vezetni is, szenvedélye is lehet, valamint igen, ez mutathatja is a hétköznapi életképességét - abba nem megyek bele most, mennyire lehet valós, miként is vezethet adott ember, nem tudhatom. Státusz miatt is, főleg ha nagyon drága az autó, de a legtöbb esetben szimplán tényleg az lehet, hogy egy felnőtt "életfeladatot" már teljesítettek, beljebb vannak úgymond. A nők is gyakran pózolnak az első vagy aktuális kocsijukkal, szerintem ezzel nagyon semmi baj nincsen.
5/18 anonim válasza:
Hány nő mutogatja a melleit vagy a fenekét a közösségi médiában ?
Ráadásul vannak bűn rondák is. Ugyanaz.
6/18 anonim válasza:
Ahogy az 5-ös írja!! A nők a csöcsüket és a seggüket rakják ki. Igaz mást nem is tudnak.
7/18 anonim válasza:
Mert sokan szeretjük az autókat. Én egy Maseratit tettem ki Instára, amikor Monacóban jártunk, igaz nem az enyém, de gyűrű autó.
9/18 anonim válasza:
Nekem is van kinn róla kép, motorról is. Nem csak az autó a lényeg, szép a táj is.
Ennyi erővel felesleges bármiről is képet kirakni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!