Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, mit tesztek az incel-ügy előrevitelére?
Én azt látom, hogy csak arról megy a vita, hogy a világnak mit kellene tenni az incelek ügyéért. De lássuk be, egy csoport ha érvényesíteni akarja az akaratát, akkor elsősorban neki kell tennie az ügyért, és majd széen sorban jönnek a külső támogatók is, hogy felkarolják az ügyüket.
Szóval szerintem elég logikus lépés, hogy ha az incelek változást akarnak, akkor tenniük kell valamit. Semmiből ugye nem lesz valami.
Milyen lépéseket tette, tesznek vagy terveznek tenni a közeljövőben incel csoportok?
Itt jelenlévő incelek! Ti mit tesztek az incelek ügyéért?
Semmit! Mert ha hirtelen lenne barátnőjük, akkor nem tudnának rinyálni.
És nekik a rinyálás az életük, az élteti őket.
Ez nem így működik. A hajléktalanok mit tesznek a hajléktalan-ügy előreviteléért? A kisebbségek mit tesznek a rasszizmus-ügy előreviteléért?
Ugye, hogy ezek is milyen furán hangzanak? Azért, mert nem a kisebbségben levő, hátrányos helyzetű csoportnak kell tenni első sorban a maga segítéséért csoport szinten. Egyéni szinten megint más, de a kérdés most a csoportról szólt.
Na, erre én is kíváncsi lennék. A hajléktalan-ügy rohadtul nem ide tartozik, főleg abból kifolyólag nem, hogy a különböző országokban erősen különböző és más kiterjedtségű a szociális ellátórendszer. Egyes nagyon gazdag országokban a hajléktalanok sem éheznek és fáznak, és akár még a felemelkedésükre is esély van, ha hagyják, hogy segítsenek rajtuk a civilek és a (gondoskodó típusú) állam.
Az incelek viszont (ha jól tudom) egy mozgalom, egy közösség, akiknek az a kimondott célja, hogy "helyreállítsák a párkapcsolati piacot". Hadd idézzem 38/F incel mondatát, akinek felvetettem, hogyha az incelek tehetnék, pont olyanok lennének ők is, mint a sokat szidott Chadek, vagyis halomra d*gnák a nőket, amit kikért magának: "vagyis b*sszuk el a párkapcsolati viszonyokat, aminek a helyreállításán dolgozunk?"
Tehát van kimondott cél. Akkor ne rejtőzködni tessenek, hanem közösen fellépni a célokért, mint más közösségek, akik fel merik vállalni magukat és a véleményüket, ki mernek menni az utcára!
Mindenki tűkön ül már, hogy kiderüljön, hány férfit is érint és érdekel ez a probléma annyira, hogy hajlandó legyen megmozdítani a valagát a kényelmes kanapéról. És ez csak úgy fog kiderülni, ha netes panaszkodás helyett megmutatja (és aktivizálja) magát ez a közösség a széles társadalom számára is. Más módja nem létezik a társadalmi szolidaritás kiváltásának, csak ez.
Én korábban azt próbáltam csinálni, hogy itt és más helyeken próbáltam beszélni nem blakcpilled embereknek a problémáról, azonban hamar kiderült, hogy ez kevés lesz, így én is inkább eltrollkodtam a dolgot.
Most azt tervezem, hogy ha a bitcoin eléri az 500000 dollárt, otthagyom a munkahelyet és coming outolok mint magyar blackpilled incel. Amíg ez nem következik be, inkább foglalkozok a saját problémáimmal. Lassan 30 fölött leszek és a forradalmárkodás alapvetően nem a 30 fölötti férfiak feladata, hanem inkább a 16 -25 éves korosztályé szerintem.
Egyébként a való életben elszomorító dologokat látok... Olyan mintha az incelprobléma a 24 alatti korosztályt nem érintené, mivel a lányok nem Chadeznek a Tinderen meg nem királynősködnek az instagrammon, hanem inkább összejönnek az átlagos férfival a való életből.
Ez lehet az oka annak is, hogy ekkora véleménykülönbségek vannak a problémát illetően. A munkahelyemen a 23 éves top nő boldogan megvan a 175 centis kopasz lúzer barátjával és nincsen instagram profilja egyáltalán, a facebook -ot meg mintha nem is használná.. közbe a gyerekkori szerelmem elhízott csúnya szingli nőként továbbra is a Chadeket kergeti a clubban (lassan mindketten 30asok vagyunk), posztolgatja az eröltetett képeket instára, engem meg továbbra is elhajt a szokásos bullshit excuse -okkal, amiket kb egész életemben tapasztaltam. Igazságtalan az élet, de sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!