Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen társkeresési tanácsokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen társkeresési tanácsokat tudnátok adni egy incelnek?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam mindennel hogy chadesebbnek tűnjek. Photosoppban át alakítottam a profilképemet, szélesebbre rajzoltam az állkapcsom, hogy közelebb kerüljek a nők által preferált ideális chad arcberendezéshez.

Az üzenetekben is próbáltam dominálósabb lenni és alfahímesen fogalmazni. De ha olyanokat írtam a csajnak, hogy "igen, bébi, tetszel, ha tepersz egy kicsit, simán randizhatunk ;)" nem válaszolt.

2023. ápr. 13. 08:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
74%
Fogadd el a szintedet.
2023. ápr. 13. 08:24
 2/27 anonim ***** válasza:
63%

Ez ugye most csak valami vicc hogy ilyenekkel próbálkoztál? Ez nagyon szánalmas.

Felejtsd el a nőgyűlöletet, meg ezeket a nevetséges sztereotípiakat, és legyél lazán csak önmagad. Külsőleg, belsőleg egyaránt.

2023. ápr. 13. 08:26
 3/27 anonim ***** válasza:
57%
Piával leálltál már Bazsi? Költői kérdés, tudjuk, hogy nem. Azzal kezd. Ha leállsz a vedeléssel szép lassan fogyni is fogsz.
2023. ápr. 13. 08:29
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Most komolyan azt gondolod, hogy ha a külsődet vagy a belsődet másnak állítod be a neten, azzal bármi tényleges eredményt elérhetsz? Ha a külsődet állítod be másnak, az első randin lebuksz és faképnél hagynak. Ha pedig a személyiséged állítod be másnak, hacsak nem vagy kiváló színész, a nők pillanatok alatt átlátnak az álarcodon, és ejtenek. Ne próbálj más lenni, mint aki vagy, mert úgy csak a saját magad és mások idejét vesztegeted.
2023. ápr. 13. 08:31
 5/27 anonim ***** válasza:
45%
Semmilyet egy incel nem érdemel kapcsolatot.
2023. ápr. 13. 08:32
 6/27 anonim ***** válasza:
58%
🤣🤣
2023. ápr. 13. 08:34
 7/27 anonim ***** válasza:
66%
Tiszteld a noket.
2023. ápr. 13. 08:37
 8/27 anonim ***** válasza:
8%
5-ös jól írta mi csúnya emberek értéktelen hulladékok vagyun nem érdemlünk semmit ! 18/f incel
2023. ápr. 13. 08:40
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

Ne keress társat. Fogadd el, hogy e téren nem osztottak számodra lapokat.

Foglald el magad valami mással, próbálj meg sikereket elérni más területen vagy csak szimplán éld az életed és ne törődj az egésszel.

Mást nagyon nem tudsz tenni.

2023. ápr. 13. 08:54
 10/27 anonim ***** válasza:
28%
Jelentve a troll kérdés.
2023. ápr. 13. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!